Hayata dair her şey!

Post Top Ad

YVES ROCHER CULTURE BİO ORGANİK YUMUŞATICI VÜCUT PEELİNGİ

Herkese Merhaba,

Bugün sizlere Yves Rocher bayram indiriminden edindiğim ve oldukça merak ederek aldığım Yves Rocher' in  Culture BİO Organik yumuşatıcı vücut peeling'inden bahsetmek istiyorum.



Artık yavaş yavaş daha doğal, içeriği daha temiz ürünleri tercih etmeye çalışıyorum. Böylelikle kendimi hem fiziken hemde zihnen daha rahat hissediyorum diyebilirim. Tabi ki anlık etki beklemek imkansız ama uzun vadede baktığınızda yararlarını gerçekten anlayabiliyorsunuz.


Şimdiye kadar Yves Rocher markasına ait bir çok ürünü denedim ve halen de  denemeye devam ediyorum. Bu Culture Bio Organik serisine ait vücut peelingini ise bayram indirimi sırasında gördüm ve merakıma yenik düşüp aldım.


İçerisindeki peeling tanecikleri; 'cildimi ne kadar tahriş ediyorsa o kadar iyidir, kiri ölü deriyi söküp atar' gibi yanlış bilinenin aksine oldukça yumuşak ve oldukça nazik bir temizlik sağlıyor. Kesinlikle sert bir yapı da değil.
%99 'u doğal içeriklerden , %34 'ü Organik Tarım ile üretilen içeriklerden oluşuyor. Parfümü %100 doğal içeriklidir. Paraben, silikon, mineral yağ (petrol) ve renklendirici içermiyor.


Posası suyla ve nemlendirici maddelerle dolu olan Organik Meksika Aloe Verası onarıcı ve yatıştırıcı özelliği ile cildi rahatlatır, ciltteki gerilmeleri hafifletir. Organik Badem Çekirdeği tozu ise gözenekleri tahriş etmeden derinlemesine temizler.
Ben genellikle haftada 2 defa kullanıyorum. Jel yapıda olduğu için uygulaması da oldukça kolay. Ancak peeling tanecikleri çok yoğun değil. Eğer yoğun tanecik seviyorsanız bu ürün size yetersiz gelecektir. Hoş, ferah bir kokusu mevcut. Ecocert sertifikasına sahip olmakla birlikte üstelik fiyatı da gayet uygun. Fiyatı indirimsiz haliyle 27,90 TL. Ben %40 indirim sırasında almıştım. O yüzden oldukça uygun bir fiyata geldi.  Benim severek ve beğenerek kullandığım bir ürün oldu.  Ayni serinin bir de duş jeli ve roll-on deodorantı da mevcut. En kısa sürede onları da denemeyi düşünüyorum.


Yves Rocher sık sık güzel indirimler yapıyor. Bir indirim sırasında denk gelirseniz şans vermenizi öneririm.

Başka bir yazımda yeniden görüşmek üzere, şimdilik hoşçakalın, takipte kalmayı unutmayın...

2 yorum:

  1. İndirimde denk getirirsem bu ürüne mutlaka bakacağım :)

    YanıtlaSil

Post Top Ad

Instagram'da Takip Edin