Hayata dair her şey!

Post Top Ad

RİVAL de LOOP PEEL-OFF MASKE

Merhabalar,

Bugün sizlere Rossmann mağazalarında bulabileceğiniz uygun fiyatlı Rival de Loop Peel-Off maske'den bahsetmek istiyorum.

Aloe vera ve papatya özleri içeren peel of maskesi, gözenekleri derinlemesine temizler, nemlendirir ve yeniler. Maskeyi çıkarırken, makyaj ve ölü deri kalıntıları da giderilir. Maskeyi cildinizi temizledikten sonra eşit olarak (yak. 2 mm) göz ve dudak çevresine dikkat ederek  yüzünüze sürdükten sonra 10-15 dakika beklemelisiniz. 10- 15 dakika sonra maskeyi kenarlarından tutup ortada çıkacak şekilde cildinizden ayırabilirsiniz. Sonra cildinizde kalan kalıntıları ılık su ile yıkayabilirsiniz. Ben maskeyi uygularken kalın sürmemek amacıyla fırça ile sürmeyi tercih ediyorum. Böylelikle tüm yüzünüze eşit ve ince bir uygulama yapabiliyorsunuz. Bir paket 2 ayrı kullanımlık paketten oluşuyor. (2x8 ml) Ama ben fırçayla uyguladığım için bir paketten 2 kullanımlık ürün çıkarabildim. Yani 4 kullanımlık ürünüm olmuş oldu.


Ürün dermatolojik olarak test edilmiştir. Silikon, pareben ve renklendirici içermez. Vegan ürünüdür.
Fiyatıda yaklaşık 2-3 TL civarında olması lazım.

Ben kullanım sonrasında cildimde herhangi bir yanma, kaşıntı vs. yaşamadım. Gözenek temizlemesi konusunda pek farkını göremesem de maskeyi temizledikten sonra cildimin aydınlandığını gözlemledim ve ölü deri kalıntılarını da giderdiğini söyleyebilirim. Maskeyi sürdükten sonra iyice kurumasını beklemek gerekiyor. Yoksa kalıp gibi soymak imkansız oluyor. Ve maskeyi çıkarmak eziyet haline dönüşebiliyor. Eğer soyulabilen maskeleri seviyorsanız, ve tek kullanımlık maskeler pratik geliyorsa Rossmann 'lar da bulabileceğiniz bu maskelere şans vermenizi öneririm.
En azından uygun fiyatı ile bence denemeye değer...


Sevgilerimle...

1 yorum:

  1. peel-off maske canımı acıtıyor soyarken kullanmıyorum o yüzden..

    YanıtlaSil

Post Top Ad

Instagram'da Takip Edin