Hayata dair her şey!

Post Top Ad

CECİLE ARTLİNER

Herkese merhabalar,

Bugün sizlere #guzelligimizannemizden etkinliğinde tanıştığım ve  o zamandan beri elimden düşürmediğim bir ürün olan Cecile marka Artliner 01 Black eyeliner dan bahsetmek istiyorum.

Bundan bir kaç sene öncesine kadar her makyajım da  eyeliner sürmeyi nedense pek tercih etmiyordum ama son zamanlarda artık eyeliner olmadan makyaj yapmaz oldum. Daha önce genelde keçe uçlu kalın kalemleri tercih ediyordum. Cecile artliner şimdiye kadar kullandığım en ince uçlu eyeliner diyebilirim.


Tabi kullanırken benim gibi ince uçlu eyelinerlara alışık değilseniz oldukça dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Ama bir kaç kullanımdan sonra eliniz alışıyor. Yani en azından benim için öyle oldu :))
 Ucu oldukça ince ve sivri. Rengi oldukça siyah, kalıcılığı ise orta seviyede. İlk sürdüğünüzde yoğun siyah bir renk elde ederken birkaç saat içerisinde sanki rengi biraz  açılıyor. Yani o yoğun renk kayboluyor. Ama akma vs. yapmıyor.

Cecile artliner sayesinde artık daha ince uçlu eyeliner kullanmaya başladım. Ben çok severek kullanıyorum. Artık her makyajımın olmazsa olmazı. Eğer sizde ince uçlu kalem eyeliner kullanmayı seviyorsanız şans verebilirsiniz.


İnstagram hesabımı ve blogumu takibe almayı unutmayın.
Şimdilik hoşçakalın ve sevgiyle kalın.
Sevgiler...

4 yorum:

  1. akma yapmaması güzelmiş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet uygun fiyatlı akmayan eyeliner bulmak zor gerçekten :))

      Sil
  2. Renk olarak evet bir kaç saat içerisinde silinmeye başlıyor. Seviyorum bende kullanmayı...

    YanıtlaSil
  3. Renk olarak evet bir kaç saat içerisinde silinmeye başlıyor. Seviyorum bende kullanmayı...

    YanıtlaSil

Post Top Ad

Instagram'da Takip Edin