Hayata dair her şey!

Post Top Ad

#guzelligimizannemizden BLOGGER ETKİNLİĞİ KATILIMCI BLOGGERLAR VE ETKİNLİK MEKANI HAKKINDA

Herkese merhaba,

9 Mayıs Cumartesi günü güzeller güzeli arkadaşım sevgili Ümmühan'ın düzenlediği #guzelligimizannemizden etkinliğindeydim. İlk önce şunu söylemeliyim ki bu benim ilk etkinlik deneyimimdi o yüzden çok ama çok heyecanlıydım. Ama o kadar güzel bir etkinlik oldu ki şu an bu satırları yazarken hala o günü yeniden hissedebiliyorum. Etkinlik Beşiktaş ta Shangri-La Bosphorus otelde oldu.



Otel tek kelimeyle harikaydı. Üstelik otele ulaşım çok ama çok kolay. Beşiktaş-Kadıköy vapur iskelesinin hemen karşısında, Deniz müzesinin hemen yanı başında bulunuyor.Etkinlik boyunca bizlerle bizzat yakından ilgilenen başta Digital pazarlama müdürü Anıl bey olmak üzere tüm çalışanlara çok teşekkür ederim. Otel hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz. Ve tabiki bizlere bu harika , kusursuz etkinliği hazırlayan Ümmühanım sanada binlerce kez teşekkürler. Emeğine sağlık. Etkinlik boyunca hem yedik içtik, hemde ikramlar eşliğinde çok hoş sohbetler yapıp çok güzel dostluklar kazandık. Muhteşem otel manzarısıyla rüya gibi bir etkinlik geçirdik.




KATILAN BLOGGERLAR
Ümmühan Çelikel ( http://www.ummuhancelikel.com/
Seda Yıldırım ( http://www.thecupofbeauty.net/
Ayşe Büşra Şahin ( http://morrmenekse.blogspot.com.tr/
Bu etkinlikte yer almaktan dolayı gerçekten çok mutlu oldum. Bir sonraki sponsor firmalar yazımda görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın.


4 yorum:

  1. Tanıştığıma tekrar memnun oldum Nurdancım, kahve sözüm söz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende çok memnun oldum canım. İyiki tanıdım.

      Sil
  2. çok güzel bir gün ve güzel bir yolculuktu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle katılıyorum canım. Özlemciğim sayesinde çok güzel bir yolculuk geçirdik sağolsun.

      Sil

Post Top Ad

Instagram'da Takip Edin