Hayata dair her şey!

Post Top Ad

#guzelligimizannemizden BLOGGER ETKİNLİĞİ SPONSOR FİRMALAR PART I

Herkese merhabalar,

Bugün sizlere sevgili Ümmühan Çelikel'in  düzenlediği #guzelligimizannemizden Anneler günü etkinliğinde bizzat etkinliğe katılarak, bizleri yalnız bırakmayan firmalardan bahsetmek istiyorum. Bir önceki yazımda mekan ve katılımcı blogger arkadaşlarım hakkında bilgiler vermiştim. Okumak için buraya tık tık.

İlk olarak Doğanay firmasından gelen sevgili Rafet bey 'den bahsetmek istiyorum. Bizlere campet teknolojisi hakkında çok güzel bilgiler verdi. Rafet bey o kadar samimi ve içtendi ki anlattıklarının hepsini zevkle dinledik. Nasıl oluyor diye çok merak etmiştim. Plastik şişelerin içi saf cam ile sıvanarak yapılıyormuş. Yani CamPet pet şişenin cam malzemesi( SİOx) ile içten kaplanmasıymış. CamPet sayesinde içerikteki ürün sadece cama temas ettiğinden daha uzun süre tazeliğini korumaktaymış.  Valla bence harika bir buluş. Öyle ki 2015 yılı İnovasyon ödülü 'Cam kadar sağlıklı, pet kadar hafif ' sloganıyla ön plana çıkan, içi cam dışı pet  'CamPet' ambalajı ile Doğanay Gıda'ya verilmiş. Böyle harika bir buluşta öncü oldukları içinde firmaya bir kez daha teşekkürler.  Firma hakkında daha fazla bilgi için http://www.doganaygida.com.tr/ ,  https://instagram.com/doganay.turkiye/ tıklayabilirsiniz.



Revox firmasından  Gamze hanım, Mustafa bey ve Hakan bey'de bizlerle birlikte etkinlikteydi. Bizim için Ankara'dan gelmişler, çok teşekkürler. Gamze hanım hem yeni çıkan ürünleri At kuyruğu maskesi ve serumu hakkında bilgiler verdi, hem de bizlere  Revox at kuyruğu şampuanından hediye etti.  Firma hakkındaki daha fazla bilgi için  http://www.revox.com.tr/ ,  https://instagram.com/revoxsampuan tıklayabilirsiniz.



Qnet firmasından sevgili Berna hanım bizlere piyasaya yeni sundukları Couleurs markasından bahsetti. Qnet bir Türk firmasıymış ve Türkiye'de üretiliyormuş. Bizler için çok güzel bir paket hazırlamışlar . İlk gözüme çarpan detay ambalajlarının şıklığı oldu. Ayrıca hayvanlar üzerinde de test edilmiyor. Firmanın internet sitesi için http://www.qnet.com.tr/tr/ ,instagram hesabı için de https://instagram.com/qnetpromosyon/ tıklayabilirsiniz.








Şanlı ilaç firmasından Aybike hanım'da bizlerleydi. Bizlere ürünleri hakkında kısa kısa bilgiler verdi.  Denememiz içinde bir de paket hediye ettiler. Şanlı ilaç firması internet adresi http://www.sanliilac.com.tr/ ve instagram hesabı https://instagram.com/mediwelltr 




Rossman firmasından Tuğba hanım da bizlerleydi. Bizlere sadece Rossman mağalarında satılan ürünlerden oluşan çok güzel bir paket hediye ettiler. Evime yakın bir yerde Rossman mağazası olmadığı için maalesef daha önce deneme şansım olmamıştı.. Rossmanın indirimlerinden ve yeniliklerinden haberdar olmak için internet sitesini ve instagram hesabını takibe almayı unutmayın.



Bizleri yalnız bırakmayan diğer bir firma ise Harmolance idi. Sevgili Didem hanım bizlere topuk çatlak kreminden bahsetti. Kremin özellikle kadınlarda menopoz döneminde oluşan topuk çatlaklarında güvenle kullanılabileceğini vurguladı ve denememiz için de birer tane ürün hediye etti. Firmanın internet sitesi için buraya , instagram hesabı içinse buraya tıklayabilirsiniz.



PartyLife mumlarıda etkinlikte bizlerleydi. Firma yetkilisi Elçin hanım, partylife mumları hakkında bizlere çok yararlı bilgiler verdi. Mumlar kesinlikle petrokimyasal ürünler içermiyor ve yenilebilir özellikte. Marka ayrıca pek çok ünlü markanın da üreticisi olduğu için ürettikleri mumlara ev parfümü adını veriyor.Firma hakkında daha fazla bilgi için http://www.partylite.com.tr/  internet adresini ve https://instagram.com/partylitebaskent/ instagram adresini ziyaret edebilirsiniz.



Etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmayan bir diğer firma da Tavsiye Kanalı'ndan Renan Tavukçuoğlu'ydu. Bizlere henüz gümrükten yeni çıkan ürün olan Silk'in markasına ait bir tırnak ürününden bahsetti ve hediye etti. İsterseniz sizlerde Tavsiye Kanalına üye olarak yepyeni ürünleri deneyimle şansına sahip olabilirsiniz. http://www.tavsiyekanali.com/ İnstagram hesabı içinse buraya tıklayabilirsiniz.



Son zamanlarda adından oldukça söz ettiren, kilo vermek ve formunu korumak isteyen herkesin tüketebileceği menüler hazırlayan Rafinera' da bizlerleydi. Kapıya teslim diyet yemek hizmeti ile kilo vermek isteyenlerin işini oldukça kolaylaştırıyor. Şuan için sadece İstanbul içi dağıtım yaptığı belirten firma , ilerleyen zamanlarda dağıtım ağını genişleteceğini de vurguladı. Daha detaylı bilgi için http://www.rafinera.com/ internet sitesini ve https://instagram.com/rafinera/ instagram hesaplarını takip etmeyi unutmayın.



Son olarak etkinliğimize katılan firma Strawberry. Net 'ti. Firma yetkilisi Gülçin hanım bize yeni ortaklık programları hakkında detaylı bilgiler verdi. Sitenize ekleyeceğiniz link ve bannerlar yardımıyla yönelendireceğiniz her müşteri üzerinden komisyon alabiliyorsunuz. Daha detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.



Geri kalan diğer sponsor firmalara bir sonraki yazımda yer vereceğim. Bizlere bu güzel günü hazırlayan sevgili Ümmühan Çelikel 'e ve bizleri yalnız bırakmayan tüm firmalara bir kez daha teşekkürler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Instagram'da Takip Edin