Hayata dair her şey!

Post Top Ad

BİELENDA CLEAN SKİN MİCELLAR LİQUİD




Merhaba,

Bugünkü blog konuğumuz  Bielenda  Nemlendirici Etkili Temizleme Suyu.



Bu ürünü ilk kez bir Watsons alışverişim sırasında kasa arkası indiriminde denk gelmiştim. Watsons taki kasa da çalışan bayanın önermesiyle kasa arkası indiriminden çok uygun bir fiyata almıştım.



Açıkcası çok büyük bir beklentim yoktu. Ancak beklentimin çok üzerinde çıktı diyebilirim.

Vaadleri;

Gözenekleri temizlemeye, cildi ferahlatmaya  ve nemlendirmeye ayrıca makyajınızı temizlemeye yardımcı olur. Yüz, göz çevresi ve dudaklarda kullanılabilir. Tüm cilt tipleri için uygundur. 3ü 1 arada özelliği ile cildinizi su ve sabun gibi temizlemeye, tonik gibi ferahlatmaya , losyon gibi nemlendirmeye yardımcı olur. Sabah ve akşam günlük olarak kullanılabilir. Ovalama ve durulama gerektirmez. 




Kullanım sonrası yorumlarıma gelirsek;

Günlük göz makyajım da dahil temizlemesini beğendim. Waterproff maskaralar için biraz yetersiz kaldı ama onun için zaten çift fazlı ürünler tercih ediyorum. Gözlerimi yakmadı. Cildimde herhangi bir alerjiye vs. sebep olmadı. Cildimi kurutmadı. Genel olarak tek başına temizlemesini yeterli buldum ama çoğu kez (özellikle ağır makyaj yatığım zaman) ben yüzümü bol suyla yıkamayı sevdiğim için sonrasında yıkama jeliyle tekrar yıkadım. Gerçi günlük yaptığım makyajlarda bazen gerek duymuyorum. Yanlış hatırlamıyorsam kasa arkası indiriminden 10-15 TL gibi bir fiyata almıştım. 2 çeşidi vardı. Bende ki tüm cilt tiplerine uygun olanı. Bir de hassas ciltler için olanı vardı. Denk gelirsem tekrar alabileceğim bir ürün.  Eğer sizde denk gelirseniz bence şans verebilirsiniz. Watsons larda bulabilirsiniz. 

Başka bir yazımda görüşmek üzere.
Hoşçakalın…

1 yorum:

  1. Bu ürünü ilk kez görüyorum . Uzun zamandır watsons mağazasına gitmedim ama gidersem bir göz atayım. Sevgiler ...

    YanıtlaSil

Post Top Ad

Instagram'da Takip Edin