Hayata dair her şey!

Post Top Ad

BİTENLER #28


Herkese merhaba,

2018 in ilk bitenler yazısı ile karşınızdayım. Son zamanlarda bazı sağlık sorunlarından dolayı buralarda yoktum. Ama çok şükür yeniden aranıza döndüm.
Neyse gelelim bitirdiğim ürünlere. :)) Hem Amerika dan aldığım ürünlere yer açmak, hem de ev taşıma durumumdan dolayı fazla yük olmaması için bitmeye yakın ürünlere ağırlık vererek düzenli kullanım sonucu baya bir ürün bitirdim. Bir nevi projetpan yapmış oldum.

Bakalım hangi ürünler bitmiş, neleri sevip neleri sevmemişim. Hep beraber inceleyelim;


Insıght Enerji Veren Şampuan: Bu markanın ürünlerini seviyorum. Şuan farklı bir çeşidini kullanmaya devam ediyorum. İçerisinde silikon, paraben,sls,sles içermemesinden dolayı tercih ediyorum.

Loreal Elseve Extraordinary Oil: Severek kullanıp bitirdim. Ama elimde benzer ürünler olduğu için bir süre yeniden almayacağım.

Yves Rocher Duş Yağı : Ben bu ürünü çok sevdim. Ürünü elinize alıp suyla temas ettiğinde köpük haline dönüşüyor ve cildinizi yumuşacık yapıyor. Kokusunu da çok beğendim. İndirimden tekrar alabilirim.

The Body Shop Fuji Green Tea Body Scrub: The body shop ürünlerini genel olarak seviyorum ama ürünün hiç bir faydasını göremedim. Peeling tanecikleri çok yetersiz geldi.

Sesu Roll-on Sir Ağda : Bu kartuş roll-on ağdaları pratik buluyorum. Sadece bu çeşidini kullanıyorum. Yedekte yenisi mevcut.

Johnson's Baby Şampuan : Özellikle süngerlerimi ve fırçalarımı temizlemek için alıyorum.



Yves Rocher Clementıne & Epices El Kremi: Yves Rocher ürünlerini ne kadar sevdiğimi bilmeyen yoktur herhalde. Şimdiye kadar kullandığım bir çok ürününden memnun kaldım. Bu el kremi geçen senenin yılbaşı serisiydi. Keşke limited editon olmasaydı. Kokusuna resmen aşık olmuştum. Ama ne yazık ki bitti ve başka yok :((

Oriflame El Kremi : Oriflame nin el kremini ilk kez denedim ve beğendim. Nemlendirmesi yeterliydi kokusu da çok güzeldi. Elimdeki ürünler bitince farklı bir çeşidini almak isterim.

LaNatural Deo Sprey : Aslında eşim için almıştım ama bende kullandım. Aluminyum içermemesi sebebiyle tercih etmiştim. Sıvı formda olduğu için ben pek pratik bulmadım ve kullanması zor geldi. O yüzden sanırım tekrar almam.

Yves Rocher Çift Fazlı Makyaj Temizleyici : Bittikçe aldığım her zaman yedeğimde olan bir ürün. Kimileri yağlı bulsa da ben genel olarak çok memnunum. Makyajımı çok güzel temizliyor. Çok severek kullanıyorum.

Nivea T Bölgesi Temizleyici Bantlar : Benim severek kullandığım ve indirim zamanlarında muhakkak yedeklediğim bir ürün.

Watsons Makyaj Temizleyici: Fiyatına göre gayet güzel bir ürün. Temizlemesi gayet güzel. Yağlı bir his bırakmıyor. Mutlaka şans verilmeli.



Splat Biocalcium Diş Macunu :  Splat ürünlerini başarılı buluyorum. Her indirimde muhakkak yedekliyorum.

White Glo Diş Macunu : Bu markanın daha önce ürünlerini hiç denememiştim. Baya merak ediyordum. Özellikle çok fazla kahve tükettiğim için bu çeşidini denemek istedim. Genel olarak beğendim. Diğer birkaç çeşidini daha denemek istiyorum.

La Roche- Posay Termal Su : Yaz kış vazgeçilmezim. Yazın serinlemek için ,kışın da  kuruyan cildime çok iyi geliyor.

Gülsha Gül Suyu : Gül suları benim vazgeçemediğim ürünlerdendir. Yaz -kış severek kullanırım. Bu elimdeki son şişeydi. Yeniden alınacak.

Caudalia Beauty Elixir : Yine severek kullandığım ürünlerden. Bu bitirdiğin 2 yada 3. şişe. Tonik olarak makyaj sonrası yüzüme sıkarak uyguluyorum. Gül suyu ile dönüşümlü olarak  kullandım. Yeniden alınacak.

Estee Lauder Advanced Night Micro Cleansing Foam : Mis gibi lavanta kokulu güzel bir temizleyici. Cildimde herhangi bir alerji vs yapmadı. Genel olarak beğendiğim bir ürün oldu. Elimde bir tane daha mevcut :))

Peter Thomas Roth 24k Gold Eye Patches: Tek kelimeyle muhteşem bir ürün. Ve maalesef  büyük boyunu Amerikadayken almayı unuttum. Ama kesinlikle mutlaka alınacaklar listemde.

Match İpek Yüz Maskesi: Lila kutumdan çıkan bir üründü. Nemlendirmesini çok beğendim. Cildimin ferahladığını , nefes aldığını hissettim. Yeniden alabilirim.

SuperDrug Asetonsuz Oje Çıkarıcı : Çok severek kullanıyorum. Her bitenlerde bir tane bitirmiş oluyorum. :))

Pamuklar : Her bitenlerin olmazsa olmazları. Genellikle benri ve ipek marka kullanıyorum.



Max Factor Mıracle Touch Fondoten : Bu bitirdiğim kaçıncı kutu oldu hiç bilmiyorum. Gerek kapatıcılığını gerekse cildimle uyumunu çok seviyorum. İlk indirimden yeniden alınacak.

Laura Mercier Allık : Ciltte ağırlık yapmayan, yumuşak dokulu, kalıcılığı yüksek bir allık. Bendeki fresh ginger rengiydi. Doğal duruşu sevenler mutlaka bakmanızı öneririm.

Yves Rocher Mozaik Pudra : Transparan pudradan bit tık daha renkli olduğunu düşündüğüm hem makyaj sabitleyici olarak kullanabileceğiniz hem de cilt tonunuzu güzelleştirebileceğiniz bir ürün. Yapısı ince ve kadifemsi. Severek kullanıp bitirdim.

Pastel Nude Serisi Oje: En sevdiğim oje renklerinden.

Yves Rocher Kırmızı Oje : Yapısını çok beğendiğim nadir ojelerden biri. Tek katta rengini veriyor, sürümü kolay ve çabucak kuruyor. İndirimde hemen yedekledim.

Kalyon Tırnak Koruyucu Oje : Sürekli kullandığım bir ürün. Tırnaklarımın kırılmasını önlüyor ve sağlıklı uzamasını sağlıyor.

Avalon Organics Lip Balm : Doğal içerikli, vegan ve hayvanlar üzerinde test edilmiyor olması sebebiyle çok sevdiğim markalardan biri. Nemlendirmesini de çok beğendim. Şuan farklı bir markanın lip balmı nı kullanıyorum. Ama yeniden alabilirim.

Too Faced Better Than Sex Maskara: Şimdiye kadar kullandığım ve memnun kaldığım en iyi maskara.Gerçekten takma kirpik etkisi yaratıyor. Kesinlikle akma, bulaşma yapmıyor.  Fiyatı evet yüksek ama bence fiyatına değiyor. Amerika seyahatimde yedeklediğim ürünlerden.

Seyahatlerde kullandığım Tester/Seyahat boy ürünler;



Lancome Çift Fazlı Makyaj Temizleyici: Daha önce de kullanıp bitirmiştim. Memnun kaldığım bir ürün. Büyük boyunu almayı düşünüyorum.

Babe Hydronourıshıng Krem : Yapısı oldukça yoğun bir ürün. Çok soğuk zamanlarda cildime çok iyi geldi. Nemlendirmesi çok iyi.

Clinique Clarifying Lotıon 3 Arındırıcı Losyon : 'Ciltte sivilce oluşumuna sebep olan ölü deriyi ve yağ fazlalığını yok eder'  etkisi iyi hoşta buram buram alkol kokan bir ürün. Kullanım sonrası cildimdeki tüm yağı yok ettiği doğru ama kokusu çok fena. Tekrar alırmıyım sanmıyorum.

Cyrene %2 AHA Eksfolyan : Eksfolyan (soyucu) etkisi sayesinde ölü derinin atılmasını sağlayarak yaşlanmanın olumsuz etkilerini azaltmaya yardımcı olur. Bu ürünü kullandıktan sonra cildimin daha temiz ve aydınlık olduğunu hissettim. Kısacası benim beğendiğim bir ürün oldu.

Capicode Yağlı saçlar için Şampuan: Çok küçük olmasına rağmen 1-2 kez kullanmayı başardım. Kullanım sonrası saçımda kepek, kaşıntı vs yapmadı. Ekstra yağlandırmadı da. Büyük boyunu deneyebilirim.

Lady Million Eau My Gold Parfüm : Kokusu oldukça kalıcı, yaz-kış rahatlıkla kullanabileceğiniz bir parfüm.

Estee Lauder Resilience Lift Krem : Yoğun nemlendirme özelliği sayesinde cildin nemlenmesine, esneklik ve doğal parlaklığını geri kazanmasına,yüz ovalinin görünümünün toparlanmasına ve sıkılaşmasına yardımcı olur. Cildim normalde karma olmasına rağmen özellikle yanaklarım zaman zaman kuruyabiliyor. Bu dönemde kullandığım bir kremdi. Nemlendirmesini beğendim.

Capicode Anti-Acne Gel Cleanser: Sadece 1 kere kullanabildim. O yüzden net birşey söyleyemeyeceğim.

Benim son bitirdiğim ürünler bu şekildeydi. Bir çoğu bayadır elimde olan dibinde ürün kalanlardı. Böylelikle hepsini bitirmiş oldum.Ürünleri ziyan etmeden bitirebildiğim için mutluyum. İçlerinde sizlerinde kullandığı ürünler varsa yorum bırakırsanız sevinirim.

Başka bir yazımda yeniden görüşmek üzere, şimdilik Hoşçakalın...


















1 yorum:

  1. Ohh ne güzel bi dünya ürün bitmiş yenilere yer açılmış darısı başıma:)

    YanıtlaSil

Post Top Ad

Instagram'da Takip Edin