Hayata dair her şey!

Post Top Ad

BİTENLER #20



Herkese Merhaba,

 Bayram, tatil derken bitenler yazisini ancak yazabiliyorum. Birde internetimizde problem olunca süre baya bir uzadı.
 Süre iki ay olunca da haliyle baya bir ürün bitirdim. Ağırlıklı olarak bakim ürünleri olsa da renkli kozmetik ürünleri de bitirebildim  :))



Bakalım hangi ürünleri bitirebilmişim. Hemen incelemeye başlayalım.





Head & Shoulders Şampuan : Zaman zaman saçlarımda oluşan kepeklenmeye karşı kullandığım bir şampuan. Kokusu çok güzel. Oldukça ferahlatıcı. Ara ara almaya devam.

HC Hair Care Kepekli Saçlar için Şampuan: Genel olarak HC Hair Care şampuanları beğeniyorum.  Daha önce de yağlı saçlar icin olan şampuanından birçok şişe bitirmiştim. Kepeğe karşı bakim şampuanı ni ilk kez kullandım. Çok büyük bir etkisi olmadı ama genel olarak icerik olarak beğendiğim icin yeniden alırım.

Urban Care Biotin & Keratin Saç Bakim Kremi : Urban Care dökülme karşıtı bu saç kremini çok severek kullandım. Saçlarım yumuşacık oldu. Çok kolay tarandı. Elimdeki benzer ürünler bitince kesinlikle yeniden alırım.


Limonian Silk Body Peeling :  Yapisini beğensem de kullanım sırasında ortaya çıkan kokudan hiç hoşlanmadım. Birde kullanım sonrasında kolumdaki tüylere yapismasi ve temizlemesi gerçekten işkenceydi. Sanırım bir daha almayacağım.

Splat Blackwood dis macunu : Splat marka ürünleri kullandıktan sonra sürekli bu markanın farklı çeşitlerini denemek istiyorum. Blackwood çeşidi de bunlardan biriydi. Beyazlatması konusunda mucize beklemeyin ama düzenli kullanım sonrasında renk tonunda degisiklik oluyor.

Sesu Titanium Roll-on Ağda: Roll-on ağdalar arasında açık ara en beğendiğim çeşidi. Pudralı olmasından dolayı kesinlikle acı hissetmiyorsunuz. Bu eski varyantı. Ambalajı yenilendi. Ama sanırım her ambalajı değişen ürün gibi icerigi de değişmiş.

PNG Ağda Bezi : Sıradan bir ağda bezi. Herhangi bir kopma, yırtılma yapmadi.


Loreal Paris Perfect Clean Peeling : Yüzümü tahriş etmeden temizledi. Ancak yapısı pürüzsüz olduğu için bana çok hitap etmedi. Ben biraz daha iri tanecikli peelingleri seviyorum. Ama özellikle hassas ciltlerin seveceği bir ürün olduğunu düşünüyorum.

Neutrogena Deep Clean Göz makyaj Temizleyici : Daha önceki formülünden çok memnundum. Ancak yenilenen ambalajıyla birlikte yapısı da değişmiş. Yeni formülü maalesef gözlerimde çok fazla yanma yaptı. O yüzden bir daha tercih edeceğim bir ürün değil.

Diadermine Göz Makyaj Temizleyici : Çift fazlı olmasina rağmen yağsız bir yapıya sahip. Ancak temizleme gücü orta seviye de. Indirimlerde denk gelirsem yine alabilirim.

Innova Gel Contour Plus Göz Kremi : Özellikle mor halkalara karşı güzel sonuç elde ettiğim nadir ürünlerden. Yağsız oluşunu ayrıca çok beğendim. Denk gelirsem yeniden alabilirim.


Dalan D'olive El Kremi : Yüzde yüz doğal zeytinyağlı olmasından dolayi çok severek kullanıp bitirdim. Dalan marka ürünleri hayvanlar uzerinde deney yapilmadiğindan dolayı ayrıca seviyorum. Henüz bu marka ürünlerle tanışmadıysanız mutlaka denemenizi öneririm. Benim yedeğimde yenisi mevcut.

Seranem Nemlendirici El Bakim Kremi : Blogumda ayrintili olarak yazisini yazmistim detayli olarak okumak isterseniz şuraya tıklayarak okuyabilirsiniz. Nemlendirmesi oldukça yoğun ve güzel bir üründü.Tek eksi yani fiyatinin yüksek olmasi.

Mediwell Dudak Bakım Kremi : Yaz kış dudak bakım kremi kullandığım için pratik ürünleri çok seviyorum. Mediwell dudak bakim kremini küçük ambalajlı olmasından dolayı plaj çantamdan ayırmadım. Tek eksi yani parmağınızla sürüyor olmanız.

Nivea T Bölgesi Temizleme Bantları : Temizlemesinden son derece memnunum ancak fiyatları biraz yüksek olmasından dolayı indirim zamanları hariç pek tercih edemiyorum.



 Avon Big False Volume Mascara: Ayrıntılı yazısını okumak icin buraya tıklayabilirsiniz. Avon marka mascaralardan suan icin favorim diyebilirim. Kesinlikle yeniden alacağım bir ürün.

Loreal True Match Fondoten : Şimdiye kadar yağlı cildimin sorun yaşamadığı tek fondöten olur kendisi. Kapatıcılığı, cildime uyumu kesinlikle mükemmel. Mat bitişli olması en sevdiğim yani. Indirimden yenisini aldım bile.

Gülşah Aseton : Güçsüz, kolay yıpranan ve kırılan tırnaklar için geliştirilen yapisini gercekten basarili buldum.  Içerisinde bulunan E vitamini ile tırnaklara bakim yapıyor. Kesinlikle diğer asetonlar gibi tirnaği kurutmuyor. Yeniden alacağım.

Kalyon Tirnak Besleyici : Her ayin bitenlerinde görmeye alistiniz. Kesinlikle tırnaklarıma çok iyi geliyor. Oje sürmeden önce bu ürünü kullanıp öyle oje sürüyorum. Ve gercekten tırnaklarımı koruyor.

Chanel Ruj :  Yurtdışı seyahatim sirasinda denk gelip almiştim. Keşke bitmese dediğim bir üründü ama maalesef bitti. Dokusu cok güzeldi. Indirimde denk gelirsem yeniden alabilirim.

Flormar ve Golden Rose ojeler : Bordo ojeyi resmen dibine kadar kullandım ve bitirdim . Beyaz oje ise çok fazla kullanmadiğimdan dolayı maalesef bozulmuş çöpe gidiyor.

Pamuklar : Her ayin olmazsa olmazları. Watsons'in kendi marka pamuğundan da son derece memnunum. Denemediyseniz tavsiye ederim.



Esimin yorumlariyla biten erkek ürünleri; 




Avon Luck Parfum :  Kalıcılığı orta seviyede. Odunsu bir kokusu var bu tarz parfümlerden hoşlananlar ve yoğun calışma temposunda olmayanlar icin günlük kullanımda ideal bir ürün.

Nivea Men Black And White Roll on: Roll- on ürünleri icinde en çok tercih ettiklerim arasında fazla söze gerek yok. Kalıcılığı ve ferahlığı gün boyu devam ediyor.

Paco Rabanne Invictus Parfum : Mükemmel diyebileceğim bir koku. Özellikle özel günlerde hatta normal olarak kullandığınızda bile kokusu uzun zaman üzerinizden çıkmıyor. Esimin vazgeçilmezleri arasında. Tabi ki yedekte yenisi mevcut.

Bizim iki ay içerisinde bitirdiğimiz ürünler bu şekildeydi. Aralarında sizinde kullanabildiğiniz memnun kaldiginiz ya da kalmadiginiz ürünler var mi varsa yorum birakirsaniz çok seviniriz. Eylül bitenleri de çok yakında burada olacak.  Baska bir yazıda gorüşmek üzere şimdilik hoscakalin...

















2 yorum:

  1. güzel performans tebrikler..

    YanıtlaSil
  2. Head&shoulders şampuanı ara ara ben de kullanıyorum. Kepek için en iyi sampuanlardan. Fakat şu sesu ağdayı bir ben sevemedim sanırım :/

    YanıtlaSil

Post Top Ad

Instagram'da Takip Edin