Hayata dair her şey!

Post Top Ad

FAVORİ YVES ROCHER ÜRÜNLERİM

Merhaba,

Bugün sizlere hazır indirime girmişken favori Yves Rocher ürünlerimi yazmak istedim. Belki indirimdeyken almak isterseniz, ya da almak istediğiniz ürün hakkında fikir sahibi olursunuz.



Yves Rocher ürünlerini neredeyse Türkiye'de ilk çıktığı  zamanlardan beri kullanıyorum desem yeridir. Dolayısıyla çoğu ürününü de bu süre zarfında denedim diyebiliyorum. İşte bu ürünler arasından sürekli aldığım yada alabileceğim, son zamanlarda sıklıkla kullandığım ürünler ise şu şekilde;


Ekspres Göz Makyaj Temizleyici

Şimdiye kadar kullandığım ve beğendiğim en iyi çift fazlı göz makyaj temizleyicisi. Tek kelimeyle bayılıyorum. Kullanmış olduğum yeni bitti ama bu indirimde kesinlikle yedekleyeceğim.
SAÇ OLUŞUMUNU DESTEKLEYEN VE DÖKÜLMEYİ ENGELLEYEN SERUM 

Saç dökülmesini engelleyen, saçları güçlendiren yoğun bakım sağlayan bu serum gerçekten de 1 ayda saç dökülmesini durdurdu. Kesinlikle almanızı tavsiye ettiğim bir ürün. Hazır indirimdeyken mutlaka bakmalısınız. 




SAÇ OLUŞUMUNU DESTEKLEYEN VE DÖKÜLMEYİ ENGELLEYEN ŞAMPUAN

Tek başına bile beğendiğim  serumuyla birlikte kullanıldığında ise çok daha etkili olduğunu söyleyebilirim. Serum kullanmaya ara verdiğimiz zamanlarda tek başına kullanmaya devam ediyorum. Kokusu biraz değişik hoş olmayan bir kokuya sahip ancak kesinlikle denemenizi önerdiğim bir şampuan. Detaylı olarak yorumlarımı buraya tıklayarak okuyabilirsiniz. 



Arındıran Işıltı Veren Peeling

Çoğu zamanlar bulmakta güçlük çektiğim adeta yok satan bir ürün kayısı çekirdeği özlü peeling. Son derece beğendiğim her zaman yedekte bir tane olan ürünlerden. Şuan indirimde ve stokta mevcut. Detaylı olarak yorumlarımı okumak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz. Denemenizi tavsiye ediyorum. 


Peelingli El Bakım Yağı

Yine çok beğendiğim bir ürün. Yine yedekte bulunanlardan. Kullandıktan sonra elleriniz yumuşacık pamuk gibi oluyor. Hem tırnakların daha sağlıklı olmasını sağlıyor hem de cildi ölü hücrelerden arındırıyor. Detaylı yazıma buraya tıklayarak okuyabilirsiniz. Şimdiye kadar denemediyseniz şuan indirimde mutlaka almanızı tavsiye ederim. 



Dünya Bahçelerinden Roll-on Deodorant - İspanya Narı

Öncelikle alüminyum tuzu ve paraben içermediği için gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Özellikle biz kadınlar alüminyum içeren ürünler kullanmamaya dikkat etmeliyiz. o yüzden kullanırken gerçekten içim rahat. Fresh hoş bir kokusu var. Yine indirimde olan bir ürün. İhtiyacınız varsa bakmanızı öneririm. 


Yağlı Saçlar İçin Arındırıcı Şampuan

Yağlı saçlar için özel olarak geliştirilmiş, saçlardaki yağı kontrol altına alan Arındırıcı Şampuan, yağlanma problemlerinde etkili. Paraben, renklendirici ve silikon içermiyor.  
Saçlardaki yağlanma problemini kontrol altına aldığını düşünüyorum. Yağlanma probleminiz varsa bir bakmanızı öneririm. 

ARGAN YAĞI SERİSİ
DUŞ YAĞI

Yine çok sevdiğim bir ürün. Yağ formülü, suyla temas edince ciltte yumuşak bir köpüğe dönüşüyor. Çok hoş bir kokusu var. Kullanım sonrası cilde güzel koku ve parlak bir görünüm kazandırıyor. Ayrıca şuan online olarak alışveriş yaptığınız taktirde bu ürün hediye olarak veriliyor. İhtiyacınız varsa bu güzel  kampanyayı kaçırmayın derim. 




Benim özellikle çok sevdiğim ve yedeklediğim ürünler son zamanlara bu şekilde. Bunlardan hariç parfümlerde var.Çok uzun olacağını düşünerek yazımı burada sonlandırıyorum. Eğer sormak istediğiniz bir şey olursa yorum kısmına yazabilirsiniz. Umarım yardımcı olacak bir yazı olmuştur.
Şimdiden keyifli alışverişler... 

3 yorum:

  1. Serum ben de hiç işe yaramadı,dökülme ne arttı ne azaldı ama kimden duyduysam da herkes çok memnun.

    YanıtlaSil
  2. Serum ben de hiç işe yaramadı,dökülme ne arttı ne azaldı ama kimden duyduysam da herkes çok memnun.

    YanıtlaSil
  3. Peeling ve el bakım yağı benim de favorim.

    YanıtlaSil

Post Top Ad

Instagram'da Takip Edin