Hayata dair her şey!

Post Top Ad

BİTENLER #11

Merhaba,

Yine bir bitenler yazısı ile karşınızdayım. Bugün sizlere Ağustos ve Eylül aylarında bitirdiğim ürünlerden bahsedeceğim. İçlerinde sadece bu süre içerisinde kullanıp bitirdiğim ürünler de var , bitiş zamanı bu zamana denk gelen ürünlerde.
Yaz ayları olması sebebiyle sadece yaza özel ürünler de var. Bakalım bu ürünler nelermiş? 



Head&Shoulders Kepeğe karşı etkili şampuan

Zaman Zaman oluşan kepek sorununa karşı kullandığımız en iyi şampuan. Daha önceki bitenler yazılarında da yer alan bir ürün. Diğer saç problemlerine karşı farklı markaların ürünlerini kullansam da şimdiye kadar kepeğe karşı kullandığım en iyi şampuan Head & Shoulders o yüzden yeniden alınacaklar arasında bir numarada bulunuyor.. Özellikle de eşim bu şampuandan memnun olduğunu söylüyor. Erkekler için kepeğe karşı kullanılan diğer şampuanlara göre daha etkili... 

Otacı Keratin Saç Bakım Şampuanı

Severek kullanıp bitirdiğim bir ürün oldu. Detaylı yazısını şuraya tıklayarak okuyabilirsiniz. İndirim zamanında denk gelirsem yeniden alabilirim.

Palmolive Body Butter Çilek Rüyası Duş Jeli

Her bitenlerin olmazsa olmazı Palmolive Duş Jeli, her defasında farklı çeşidini deniyorum. Çilek rüyası da yaz aylarında kullanılacak güzel bir tercih. Çilek tutkunlarına önerimdir... 


Selin Köpük Sabun

Hala üretiliyor mu bilemiyorum ama Selin Köpük Sabun çok severek kullandığım bir üründü. Köpük kıvamı sayesinde gerçekten iki kat fazla kullanım sağladı. Kokusu da güzeldi. Tekrar raflarda rastlarsam muhakkak alırım.

İpana Pro Expert Hepsi bir arada diş macunu

Farklı bir özelliğini görmedim. Verdiği ferahlık hissi güzeldi. Şu an farklı bir markanın ürünlerini kullanıyorum. İndirim zamanında belki yeniden deneyebilirim...


La Roche- Posay Micellar Solution 

Severek kullanıp bitirdim. Favorilerim arasında bulunuyor. Yüz, göz ve dudak kullanımına uygun. Narin ciltler için ideal. Cildimde herhangi bir alerjıye, kızarıklıklara sebebiyet vermedi. Şu an farklı bir markanın ürününü kullanıyorum o bittiğinde yeniden bu ürüne dönebilirim. 

L'oreal Göz Makyaj Temizleyici

Detaylı yazısına şuradan ulaşabilirsiniz. Göz makyajını çıkarmada memnun kaldığım nadir 
ürünlerden ama keşke içerisinde paraben bulunmasa! Sanırım sırf bu yüzden yeniden tercih edeceğim bir ürün olmayacak...

Yves Rocher Fruity Scrub Peeling

Kayısı çekirdeği özlü peeling çok severek kullanıp bitirdiğim bir ürün. Detaylı yazısına şuraya tıklayıp ulaşabilirsiniz. Özellikle kokusu ve cildi tahriş etmeyen peeling tanecikleri sayesinde cilt bakımı rutinimde yerini alacak bir ürün. Stoğumda yenisi mevcut.

Topicrem Sooting Fluid Krem

Detaylı yazısını yine şuradan ulaşabilirsiniz. Bebek ve çocuklarda da kullanabilir olması açısından beğendiğim bir kremdi. Nemlendirmesini ve ciltteki istenmeyen parlaklığı gidermesi özelliğini çok beğendim. Temiz içerikli olması da artı bir özellik o yüzden indirim zamanında yeniden alınabilir.


Superdrug Asentonsun Oje Çıkarıcı

Watsonlarda bulabileceğiniz bu oje çıkarıcının beğeneni olduğu kadar, beğenmeyeni de çok.Tırnağa zarar vermemesi ve etkili temizleme sağlamasıyla ben beğenen taraftayım. Bu sebeple stoğumda yenisi mevcut. Kullanmaya devam...

Sesu Roll- On Sir Ağda Titanium

Roll-on ağdalar arasında en beğendiğim pudra etkisi olan Sesu'nun Titanium ürünü. Yenisi açıldı bile...

Eda Taşpınar Yoğun Bronzlaştırıcı Güneş Yağı

Şuana kadar kullandığım en iyi bronzluk sağlayan, tek kelimeyle bayıldığım bir ürün. Geçen yaz ve bu yaz döneminde bronzluğumu bu ürüne borçluyum. Tabiki yenisini hemen edindim. 


Rexona Men Black+White Deodorant 
Neredeyse her bitenlerde gördüğünüz Rexona deodorant  tabiki eşimin favorilerinden. Yenisi hemen açıldı. 

Rexona Men Roll On 

 Özellikle deodorant ile beraber kullanıldığında daha etkin özelliğe sahip oluyor. Farklı çeşidiyle yola devam. 




İpelina- Fresh'n Soft- İpek marka pamuklar 

Fresh'n soft ve İpelina pamukları ilk kez denedim. İkiside #guzellıgımızannemızden etkinliğinde hediye edilmişti. İpelina'nın normal standart boyutlardaki pamuklardan daha büyük olmasını çok sevdim. Fresh'n Soft pamuk ise oldukça dayanıklı yapısıyla yine beğendim ürünler oldu. Bundan sonra favorim Benri pamuklara alternatif tercih etmeye devam edeceğim. 

Purederm Clean & Bright Oxygen Bubble Maske
Gratislerde bulabileceğiniz bu oxygen maskelerini ben çok seviyorum. Daha öncede şeftalili olanını denemiştim. Bu sefer denediğim Blueberry' liydi. İkisininde kokusu birbirinden güzel. Üstelik uygulamasıda çok eğlenceli.  Yedekte yenileri mevcut.

İpelina Makyaj Temizleme Pedleri 

İçerisinde Aloe-vera ve E vitamini bulunduyor. Pratik oluşu sayesinde özellikle seyahatlerinizde tercih edebilirsiniz. Bir adet paket tüm makyajınızı temizlemeye yetiyor. İsterseniz kolay kopma özelliği ile 2'ye de rahatça ayırabilirsiniz. Watsonlardan satın alabilirsiniz. Ben en yakın zamanda tabiki yedekleyeceğim.


Golden Rose Parlatıcı Oje 

Daha yarısına bile gelmeden oje bozuldu. İçerisinde beyaz beyaz parcacıklar oluştu. Maalesef bir daha tercih etmeyeceğim. 

Bioflex ağda bezi 

Cosmetica alışverişim sırasında görüp aldığım bir markaydı. Herhengi bir beklentim yoktu ama oldukça iyi çıktı diyebilirim. Kopma, yırtılma, tüylenme yapmıyor. Yeniden alabilirim. 

Cyrene Ultra Light Güneş Kremi 

Cyrene alışverişlerim sırasında kutularımın içerisinden çıkmışlardı. Yüzümü güneşten korumak için bu yaz  kullanıp bitirdim. Yapısını, dokusunu beğendim. Büyük boyunu almayı düşünüyorum. 

Cyrene Advanced Acne & Oil Control Facial Toner 

Yağlı ve akneli ciltlerin kullanıma uygun sebum ve yağ düzenleyici özelliği ile beğendim. Şuan büyük boyunu kullanıyorum. 

Benim bu ay kullanıp bitirdiğim ve bitimi bu aya denk gelen ürünlerim bu şekildeydi.  Sizin bu ürünler arasından kullandığınız, memnun kaldığınız ya da kalmadığınız ürünler var mı? Yorum olarak paylaşırsanız çok sevinirim. Ayrıca tüm yazılarımdan haberdar olmak için beni sağ tarafta bulunan Bu siteye katılın yere tıklayarak takibe alabilirsiniz. 

Şimdilik hoşçakalın,
Sevgiyle kalın...

1 yorum:

  1. la roche possay ürününü baya merak ettim =) tonik mi yoksa köpük mü

    YanıtlaSil

Post Top Ad

Instagram'da Takip Edin