Hayata dair her şey!

Post Top Ad

NOTE COSMETİCS MATTEMOİST LİPGLOSS // 404 JOLLY

Herkese merhaba,

Bugün sizlere sonbahar'a çok yakışacak renkleriyle  Note kozmetiğin  kısa süre önce çıkartmış olduğu  mat gloss serisi olan Mattemoist lipgloss'tan bahsetmek istiyorum.





Note kozmetik hepimizin bildiği gibi hayvan üzerinde deney yapmayan nadir firmalardan biri. O yüzden bu yönüyle tabi ki kalbimi çalmış durumda.


Mattemoist lipgloss; Likit yapıda olmasına rağmen sünger aplikatörü sayesinde sürümü çok kolay. Diğer likit rujlar gibi ilk sürüldüğünde parlak bir görünüm yaratsa da saniyeler sonra o parlak görüntüden eser kalmıyor ve muhteşem bir dokuda mat halini alıyor.Kalıcılığı ise kesinlikle çok başarılı. Saatlerce bozulmadan, silinmeden kalabiliyor.



 İçeriğindeki Macadamia yağı ve E vitamini sayesinde diğer mat rujlar gibi dudakları kurutmuyor, aksine dudakların gün boyu nemli kalmasına yardımcı oluyor. Dudağınıza sürdüğünüzde çok hoş kadifemsi bir his bırakıyor. Özellikle ben bu özelliğini çok sevdim. Kesinlikle dudaklarda ağırlık yapmıyor ve yapış yapış bir his bırakmıyor. Kokusu ise sanırım içerisindeki macadamia yağından kaynaklı çok hoş kokuyor. Ama koku hassasiyeti olanlar belki sevemeyebilirler.



Bu seride hepsi birbirinden güzel 8 renk seçeneği bulunuyor. Bendeki 404 numaralı JOLLY. Yaz-kış çok rahat kullanabileceğiniz bir renk ama ben özellikle sonbahar'a çok yakıştırdım. Aklımda almak istediğim bir kaç rengi daha var. Eğer sizde son derece kalıcı, dudaklarınızı kurutmayan, çatlamış bir görüntü yaratmayan  mat bir ruj arayışı içerisindeyseniz bu seriye mutlaka bakmanızı öneririm. Ayrıca Note farkı ile ürünlerin içerisinde paraben de bulunmuyor.



Daha fazla bilgi ve  renk seçeneklerine bakmak isterseniz note cosmetics sitesini ziyaret edebilirsiniz.
Online sitelerinden alışveriş de yapabilirsiniz.

 #guzelligimizannemizden blogger etkinliğinde bizlere destek oldukları için bir kez daha teşekkürler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Instagram'da Takip Edin