Hayata dair her şey!

Post Top Ad

RİVAL DE LOOP YOUNG SUPER STAR XXL VOLUME MASCARA

Merhaba,

Hacimli kirpikler artık hayal değil....
Bugün sizlere kullanmaya başladığımdan beri elimden düşürmediğim, çok severek kullandığım Rival De Loop Young Süper Star XXL Volume Mascara'dan bahsetmek istiyorum.


Bu rimel #guzelligimizannemizden etkinliğinde Rossmann Türkiye tarafından hediye edilmişti. Oturduğum yere yakın bir Rossman mağazası bulunmadığı için daha önce bu marka bir ürün hiç kullanmamıştım.


Ürünün performansını ciddi oranda beğendim. Son zamanlarda her gün bu rimeli kullanıyorum. Bence hem günlük kullanıma hem de gece kullanımına oldukça uygun. Verdiği volume , uzunluk tam da benim istediğim gibi. Makyajınızı temizlerken de zorlanmadan çıkartabiliyorsunuz.




Fırça yapısı oldukça dolgun ve büyük. Kullanırken akma ve dökülme yapmıyor.   Rival De Loop Young marka ürünleri Rossmann mağazalarında bulabilirsiniz. Rimelin fiyatı 10-11 TL civarında olması lazım. İndirim zamanlarında ise çok daha uygun fiyata almak mümkün. Performansı bence piyasadaki bir çok marka maskaradan çok çok daha iyi. O yüzden yolunuz Rossman mağazasına düşerse mutlaka bakmanızı tavsiye ederim. Çünkü bende ilk fırsatta yedeklemeyi düşünüyorum.





 Rossman mağazalarında satılan bu ürünlere internet sitesini inceleyerek bakabilirsiniz. İnstagram hesabını takibe alarak ta indirimlerden haberdar olabilirsiniz.
                                                                 
                                                                http://www.rossmann.com.tr/

                                                        https://instagram.com/rossmannturkiye/

Sevgiyle kalın, Hoşçakalın :))


3 yorum:

Post Top Ad

Instagram'da Takip Edin