Hayata dair her şey!

Post Top Ad

CYRENE ALOE VERA YÜZ BAKIM TONİĞİ


Haftanın son iş gününden herkese merhabalar;

Bugün sizlere son zamanlarda cilt bakım rutinime eklemiş olduğum ve oldukça memnun kaldığım bir üründen bahsetmek istiyorum. 
Cyrene Aloe veralı yüz bakım toniği.


Ürün;

Cildi yatıştırma özelliğine sahip. Yani hem bir tonik , hem de nemlendirici olarak kullanabilirsiniz. Organik Aloe Vera, Isırgan, Papatya, Yeşil Çay, Çam Ağacı kabuğu ve Provitamin B5 ile zenginleştirilmiş bir formüle sahip. Tabi ki içerisinde Paraben, Esans, Alerjen, Etil Alkol ve Boyar madde barındırmıyor. Oldukça temiz bir içeriğe sahip. Ayrıca Cyrene ürünleri hayvanlar üzerinde de test edilmiyor. 
  • Cilt temizliğinden sonra kullanıldığında cildin kendini yenilemesine ve onarmasına yardımcı olur. 
  • Yüksek oranda antioksidan içeriği sayesinde cildi serbest radikaller,in zararlarından  koruyarak yatıştırır, cildin daha genç ve sağlıklı bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur. 
  • Etil alkol ve cilt için zararlı hiçbir madde içermeyen özel formülü sayesinde cildi tahriş etmeden besler, inflamasyonların azaltılmasına ve sağlıklı cilt bariyeri fonksiyonunun desteklenmesine yardımcı olur. 


Benim bu ürünü kullanmaya başlamadan önce bir tonik kullanma alışkanlığım yoktu. Cyrene yüz bakım toniği ile yeni bir alışkanlık kazandım ve artık kesinlikle cilt bakım rutinim de toniğe de yer vereceğim. Benim cildim karmadan yağlıya dönük. Benim cildimde hiç bir  yanma , kızarma ve irritasyona sebep olmadı. Cilde nem vermesi de oldukça başarılı. Ancak yağlı ciltelere belki biraz fazla gelebilir. Aslında tüm cilt tiplerine uygun olduğu belirtilmiş. Ama ben  Kuru- karma cilt tiplerinin daha çok seveceğini düşünüyorum. 
Uygulama şekline gelince bir pamuğa bol miktarda toniğinizden döküp cildinize ve boynunuza ufak ve nazik dokunuşlarla uygulayabilirsiniz. Yani cildinizi siliyormuş gibi değilde, kısa tampon hareketlerle uygulamak gerekiyor. Ürünün fiyatı da bir çok markanın fiyatından daha uygun fiyatta ve daha temiz içerikli. Cyrene'nin sitesinden ya da Lila kutudan 19 TL gibi gayet uygun bir fiyata sahip olabilirsiniz. 


Sizde cilt bakım rutininize temiz içerikli bir tonik ekleme niyetindeyseniz muhakkak denemenizi öneririm. En kısa sürede diğer CYRENE ürünlerini de denemeye başlayacağım. 

Beni diğer sosyal medya hesaplarımdan takibe almak için aşağıda yer alan bağlantılara tıklamanız, blogumu takibe almak içinde yan tarafta yer alan Bu siteye katılın yazan yere tıklamanız yeterli.

Sevgiyle kalın, hoşçakalın...

2 yorum:

  1. Merhaba cnm, bloğunu takibe aldım senide beklerim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz My Makeup bende takipteyim. sevgiler...

      Sil

Post Top Ad

Instagram'da Takip Edin