Hayata dair her şey!

Post Top Ad

CYRENE ALIŞVERİŞİM

Merhaba;

Bugün sizlere CYRENE  alışverişim hakkında bilgi vermek istiyorum.



CYRENE markasından yapmış olduğum bu ikinci alışveriş. İlk alışverişimi yılbaşında yılbaşına özel olarak oluşturulan setlerden alarak yapmıştım.
İlk olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki gerçekten %100 güven ve %100 memnuniyet prensibiyle çalışıyorlar. Alışveriş önceside , sonrasıda sizinle çok güzel ilgileniyorlar. Ne sorarsanız sorun bıkmadan usanmadan cevap veriyorlar. Umarım bu şekilde devam ederler. Bizde gözümüz kapalı, kafamızda soru işaretleri olmadan doyasıya alışveriş yaparız.
Bu alışverişimde ben yağlı ve karma ciltler için olan Advanced cilt bakım setini tercih ettim.  


İçerisindeki ürünler;

tam boy CYRENE Advanced Micro Exfoliating Scrub 150 ml
tam boy CYRENE AHA/BHA Exfoliating Gentle Cleansing Gel 150 ml
tam boy CYRENE Advanced Acne & Oil Control Yüz Bakım Toniği 200 ml

Setin şu anki güncek fiyatı 129 TL. Tek tek almak isteseniz 169 TL tutuyor. Yani her türlü karlısınız. Üstelik her alışverişinizde süpriz tam boy bir ürün Hediye ve bol bol CYRENE deneme boyu ürünleri ile birlikte gelmektedir. 
 Benim alışverişimde Ağda ve Epilasyon sonrası için rahatlatıcı ve yatıştırıcı jel losyon ve Dudak bakımı %100 doğal ve organik shea butter hediye olarak geldi.



Ayrıca görmüş olduğunuz bir sürü deneme boy ürünler de kutuma eklenmişti. Argan milk serumu çok merak ettiğim bir üründü. Sağolsunlar rica etmem sonucu  deneme boyunu siparişime eklemişler.  Ürünler kargoya çok hızlı veriliyor. Üstelik 50 TL üzeride kargo bedava. Kargoya verildikten sonra kargo takip numarasınıda mail ile yolluyorlar. Ayrıca sitenin güvenliği de 256 bit SSL sertifikası ile korunuyor.
Cyrene ürünlerinin Cruelty Free olması ve Sülfat, paraben gibi zararlı kimyasallar içermemesi de tabiki en büyük özellikleri. Sizde sipariş vermek isterseniz Cyrene ve Lila kutu üzerinden sipariş verebilirsiniz. 

Şimdilik Hoşçakalın.
Sevgiyle kalın....
    

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Instagram'da Takip Edin