Hayata dair her şey!

Post Top Ad

YVES ROCHER PEELİNGLİ EL BAKIM YAĞI

Herkese merhaba,

Bugünün konusu son zamanlarda çok severek kullandığım ve vazgeçilmezlerim arasına giren Yves Rocher'ın Peelingli El Bakım Yağı.


Yves Rocher markasına olan düşkünlüğümü biliyorsunuzdur. Çoğu ürününün paraben içermiyor olması beni ayrı bir cezbediyor. Bu ürünle de bir indirim zamanında denk geldik. Ve hemen alıp denemek istedim. İyiki de almışım. Son zamanlarımın favori ürünü olur kendisi. Yüzümüze nasıl özen gösteriyorsak, ellerimize tırnaklarımıza da aynı özeni göstermemiz gerektiğini düşünüyorum. Çünkü kış günlerinde yüzümüzden sonra en çok soğuğa maruz kalan yerler ellerimiz. Onun için ekstra bir özeni hakediyorlar.

Yves Rocher Peelingli El bakım Yağı, yatıştırıcı,koruyucu ve yapılandırıcı özelliğe sahip Organik Arnika ve %100 doğal çilek çekirdeği içeriyor. Pareben ve mineral yağ içermiyor. Kokusu çok güzel. Adından da anlaşılacağı gibi yağlı bir kıvamı var ve içerisindeki %100 doğal olduğu söylenen çilek çekirdeği granülleri de olması gerektiği gibi ne çok ufak ne de çok iri. Kuru olan ellerime az miktar alıp yavaş yavaş masaj yaparak yediyorum. Sonrasında ılık suyla bir güzel duruluyorum. Çilek çekirdeği ellerinizdeki ölü deriden arınmanızı sağlıyor. Ve sonuç olarak yumuşacık pamuk gibi ellere sahip oluyorsunuz. Haftada 1 yada 2 kez kullanılabileceği yazıyor. Ben mümkün olduğunca 2 kez kullanmaya çalışıyorum. Kullanmaya başladıktan sonra ; nemlendiricimi uyguladığımda kullandığım kremin daha çabuk emildiğini ve etkisinin daha fazla olduğunu düşünüyorum. O yüzden kullandığınız kremlerin hem etkilerinin daha iyi olmasını, hem de kreminizin daha çabuk emilmesini istiyorsanız öncelikle cildinizdeki ölü deriden kurtulmanız gerekiyor. Kullanmaya başladıktan sonra kesinlikle farkı farkedeceksiniz.


Ürünün  şuan ki güncel fiyatı 19,90 TL. Ben indirim zamanında sanırım 13,90 TL gibi fiyata almıştım. Özellikle kuru ellere sahip olanlara denemelerini tavsiye ediyorum. Satın almak isterseniz yves rocher adresini ziyaret edebilirsiniz.

Beni sosyal medya hesaplarımdan takibe almak isterseniz aşağıda yer alan bağlantılara tıklamanız yeterli. Ayrıca yan tarafta bulunan Bu siteye katılın yazan butona tıklayıp bloğumu takibe alırsanız çok sevinirim.

Şimdilik hoşçakalın.

Sevgiyle kalın.

3 yorum:

  1. Hoşgeldiniz. Teşekkür ederim. Bende Nurdan Soncul olarak takibe aldım. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Çok merak ettiğim bir üründü açıklama için tskler ilk fırsatta deneyeceğim bloğunu takibe aldım canım banada beklerim. Sevgilerle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz. Cok tesekkürler . Bende takibe aldım sizi. Sevgilerle.

      Sil

Post Top Ad

Instagram'da Takip Edin