Hayata dair her şey!

Post Top Ad

NATURAL HERBS SARIMSAK & KERATİN ŞAMPUANI

Herkese merhaba,

Bugün sizlere uzun zamandır düzenli olarak kullandığım Natural Herbs markasına ait sarımsak ve keratin içeren şampuandan bahsetmek istiyorum.





Sarımsağın faydaları saymakla bitmiyor. Saça da iyi geleceğini düşündüğüm için Natural Herbs Garlic & Keratin şampuanı oldukça ilgimi çekti. İçerisinde paraben, boya,phenoxyethanol bulunmuyor. Sarımsak kokusunu hiç hissetmiyorsunuz, aksine güzel bir kokusu olduğunu söyleyebilirim.

Şampuanı düzenli kullanmaya özen gösterdim. İlk başlarda pek anlayamadım ama sonra saçlarımı daha çabuk yağlandırdığını ve saç derimde kaşıntı yaptığını fark ettim. Sonra biraz ara verdim ve belli bir süre sonra yeniden kullanmaya başladım. Ancak sonuç yine aynı oldu. Şampuandan genel olarak umutlu olduğum için sonra denemesi için eşime verdim. Eşimin saç derisinde bende olduğu gibi kaşıntı yapmadı. Aksine eşim beğendiğini söyledi. Sanırım saçım boyalı ve işlem görmüş olduğu için ben pek anlaşamadım.

 Saçları uzatma konusunda ise net bir fark gözlemleyemediğim için yorum yapmak doğru olmayacaktır. Genel olarak benim pek anlaşamadığım ancak eşimin beğenerek kullandığı bir şampuan olduğunu söyleyebilirim.

İçeriğide bu şekilde.

İndirim zamanında denk gelirseniz şans verebilirsiniz. Belkide sizin saçınıza oldukça iyi gelecektir.


Başka bir yazımda görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın...

3 yorum:

  1. Neden bilmiyorum heralde saç derisinin alışmasındanmıdır nedir farklı bir şampuana geçtiğimde çok geçmeden saçlarımda kızarıklık tahriş yaşıyorum o yüzden hep aynı şampuanı kullanmaya karar verdim ben , yazınız için teşekkürler :=)

    YanıtlaSil
  2. sarımsağı çok severim ama ama bu şampuanı ben de pek sevmemiştim..

    YanıtlaSil
  3. benim saçlarıma çok iyi gelmişti sanırım insandan insana değişiyor ama şans verilebilir.

    YanıtlaSil

Post Top Ad

Instagram'da Takip Edin