Hayata dair her şey!

Post Top Ad

BEBAK GÜL ÖZLÜ EL VE VÜCUT NEMLENDİRİCİ KREM

Merhaba,

Bugün sizlere mis gibi gül kokusuyla beni mest eden, son zamanlarda favorim olan Bebak Gül özlü kremden bahsetmek istiyorum.




Bebak Acıbadem ürünlerini seven biri olarak bu yeni gül serisi de yine oldukça beğendiğim bir seri oldu. İçeriğinde bulunan doğal gül yağı ile misler gibi kokan gül kokusuyla kendinizi Gül bahçesindeymiş gibi hissediyorsunuz.  Tabi eğer gül kokusundan hoşlanmıyor yada alerjiniz varsa tercih etmemelisiniz.



Malum kış aylarında olduğumuz için nemlendirici ürünleri daha sık kullanıyoruz. O yüzden sıklıkla el kremi tüketiyorum. Bu krem aynı zamanda vücuda da sürülebiliyor. Acıbadem serisindeki kremine göre yapısı biraz daha hafif. Emilimi hızlı , nemlendirmesi de  oldukça başarılı. Yapış yapış yağlı bir histe bırakmıyor. Eğer gül kokulu ürünleri seviyorsanız mutlaka denemenizi öneririm.



Seride 20 ml, 75 ml, 200 ml lik tüplerde satışa sunulmuş. Birçok kozmetik ürün satan mağazalarda bulabilirsiniz.
Bebak markasının Cruelty Free bir marka olduğunu da belirtmek isterim.  Ayrıca içeriğinde paraben de bulunmuyor. #guzelligimizannemizden blogger etkinliğinde bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkürler.



Detaylı olarak incelemek isterseniz http://www.bebak.com.tr/kategori.18 linkine tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Sevgilerimle...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Instagram'da Takip Edin