Hayata dair her şey!

Post Top Ad

LAPİTAK AYAK KOKUSU ÖNLEYİCİ KREM VE AYAK DEODORANTI

Herkese Merhaba,

Daha önceden lapitak markasının topuk çatlak kremini denemiştim ve gerçekten çok beğenmiştim. Ancak Ayak kokusu Önleyici krem ve ayak deodorantı ile #guzelligimizannemizden etkinliğinde tanışma fırsatı buldum.




Lapitak Ayak Deodorantı

Tek kelimeyle  çok beğendiğim ve keşke daha önceden keşfetseydim dediğim ürünler. Özellikle Lapitak ayak deodorantına ba-yıl-dım. Ayak hijyeninin ve kötü kokunun önlenmesine yardımcı bir ürün. Kuru ve temiz ayaklara 15 cm uzaktan tutarak uyguluyorsunuz. Ayaklara verdiği rahatlık ve fresh koku muhteşem. İsterseniz hijyen ve koku için çoraplarınıza ya da ayakkabılarınıza da uygulayabiliyorsunuz. Uyguladığınızda ayaklarınızda her hangi bir ıslaklık, yapış yapış bir his bırakmıyor. Aksine çok hoş bir ferahlık ve rahatlama hissediyorsunuz.



Çok şükür özellikle yazın  ayak kokusu gibi bir problem yaşamıyorum ama kışın çizmeydi, bottu, spor ayakkabıydı derken uzun süre ayakkabı ayakta kalınca ister istemez bir problem yaşayabiliyoruz. 
Ben özellikle eşimin ayaklarının üzerinde ve futbol oynayan yiğenimin ayaklarında da test ettim. Verdiği sonuca gerçekten inanamadık. Markanın birde ayak kokusu önleyici kremi mevcut. Zaten genellikle set halinde satılıyor.


Kremi ile birlikte kullandığımızda da sonuç mükemmeldi. Tek başına deodorant bile yeterliyken kremi özellikle kışın uyguladığınızda hem ayak bakımızı yapmış oluyorsunuz hem de hoş kokusuyla kötü kokulardan kurtuluyorsunuz. Normal kremler gibi bir yapısı var ve hızlıca emiliyor. Hem ayaklarınızı nemlendiriyor hem de oluşan kötü kokuların giderilmesini sağlıyor.


Kesinlikle özellikle ayak kokusu yaşayanlara tavsiye ediyorum. Mutlaka ama mutlaka denemelisiniz.

Lapitak ürünleri hakkında daha fazla bilgi için http://www.lapitak.com tıklayabilirsiniz.

Hoşçakalın, Sevgiyle kalın...

1 yorum:

  1. merhaba blog kesıf etkınlıgınden geldım banada beklerım :) zeynepgunluk.blogspot.com

    YanıtlaSil

Post Top Ad

Instagram'da Takip Edin