Hayata dair her şey!

Post Top Ad

TOPICREM SOOTHING FLUID NEMLENDİRİCİ VE YATIŞTIRICI KREM

Herkese merhaba,

Bugün sizlere ailenizdeki tüm fertlerin rahatlıkla kullanabileceği bir kremden bahsetmek istiyorum.




Topıcrem Soothıng Fluıd nemlendirici; yüksek hassasiyete sahip karmadan yağlıya eğilimli ciltler için tüm ailenin kullanıma uygun, yüksek toleransa sahip özel olarak geliştirilmiş bakım sağlar. Maksimum tolerans için dikkatlice seçilmiş minimum sayıda aktif içerik ile formüle edilmiştir. İçerisindeki Allantoin; kızarıklık ve yangı hissini yatıştırıp, Gliserin ise nemlendirir ve cilt bariyerini korur.

Soothıng Fluıd nemlendirici krem,

  • Cildi yatıştırır, 
  • Nemlendirir,
  • Ciltte istenmeyen parlaklığı giderir ve korur. 
  • Parfüm, paraben ve renklendirici içermez. 
Ben kullandığım süre boyunca genel olarak memnun kaldım diyebilirim. Benim cildimde kızarıklık gibi bir sorunum olmadığı için o konuda ki etkisi hakkında pek yorum yapamayacağım. Nemlendirmesi günlük kullanımlarda yeterli geldi ama gece özellikle peeling yada maske sonrası kullandığımda biraz yetersiz kaldı. Matlaştırması ise benim en çok beğendiğim yönü oldu. Tabi ki sebum fazlasını dengeleyici bir ürün değil ama ürünü kullandığım zaman aralığında geçerli çok güzel bir matlık sağlıyor. Yüzümdeki parlaklığı gidererek pürüzsüz bir cilt sağladı.




Ürünün akışkan ve oldukça ince bir yapısı var. Uygularken hemen sıvı, şeffaf bir hal alıyor. Kokusu da maalesef pek hoş değil. Ama ben parfüm içermeyen ürünler kullanmaya yavaş yavaş alıştığım için beni pekte rahatsız etmedi. Tabi ki kokuya karşı hassasiyetiniz varsa o zaman biraz zorlanabilirsiniz. 
Topıcrem bir Fransız firması,  ürünü birçok yetkili eczanede ve eczane ürünü satan sitelerde bulabilirsiniz. Fiyatı ise 70-80 TL arası değişiklik gösteriyor. Tabi indirim zamanlarında çok daha uygun fiyata almak mümkün. 

Bebek, çocuk, yetişkin tüm ailenin kullanıma uygun olduğu belirtilmiş. Eğer orta seviyede bir nemlendirici arayışı içerisindeyseniz ve yüksek hassasiyete sahip karmadan yağlı'ya dönük bir cilt tipiniz varsa şans verebilirsiniz.

6 yorum:

  1. tam bana göre bir nemlendiriciymiş güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  2. Yanıtlar
    1. Fiyatının yüksek olması sanırım biraz da temiz içerikli olmasından kaynaklı.

      Sil
  3. topicrem ürünlerini merak ediyorum ne zamandır en kısa zamanda indirimi takip edip denemek lazım güle güle kullanın :)
    madamemine.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. uzun süredir aklımda ama cesaret edemiyorum bir türlü :)
    http://cilekkokusublog.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

Post Top Ad

Instagram'da Takip Edin