Hayata dair her şey!

Post Top Ad

OTACI KERATİN ARGININE SAÇ BAKIM ŞAMPUANI


Merhabalar,

Bugün sizlere Otacı Keratin Arginine Saç Bakım Şampuanından bahsetmek istiyorum.



Daha önce Otacı markasının şampuanlarının bir kaçının testerlerını denemiştim. Ama testerlardan çok fazla sonuç elde edemediğim için  #guzelligimizannemizden etkinliğinde hediye edilince çok sevindim. Otacı markası içeriği temiz ve hayvanlar üzerinde test edilmiyor. İçeriğinde SLES, SLS, SÜLFAT  bulunmuyor. Ayrıca paraben, boyar madde, formaldehit, opaklaştırıcı gibi katkı maddeleri ve hayvansal kökenli hiçbir madde de içermiyor.
Temizleyici ana maddesi Ecocert-Organik sertifikalı.



Benim saçlarım ince telli ,yağlı ve hatta şuan boyalı. Bu şampuan tüm saç tiplerinin kullanıma uygun olduğu gibi ayrıca zayıf, yıpranmış, işlem görmüş saçları bitkisel proteinli  içeriği ile onarmaya yardımcı oluyor. Saça ve saç derisine zarar vermeden temizliyor.

Ben genel olarak şampuanı beğendim. Saçlarım ince telli olduğu için şampuan sonrası muhakkak saç kremi yada saç bakım yağı kullanmak zorunda kalırım. Zor taranan saçlarda saç bakım kompleksi ile birlikte kullanılması öneriliyor. Ancak kullanım sonrası benim saçımdaki yumuşaklık ekstra bir ürün kullanmama gerek bırakmadı. Saçlarım yumuşacık, ipek gibi oldu ve kolayca tarandı.



Temiz içerikli ve özellikle SLS içermemesini ve kolay ulaşılabilir olması tabi ki en büyük artısı.
Ürünün kendi sitesindeki güncel fiyatı 18,90 TL. Sitesi dışında Watsons, Gratis, Rossman gibi bir çok kozmetik alışveriş mağazalarında da bulmak mümkün.

Detaylı incelemek isterseniz http://www.otaci.com/keratinarginine-serisi sitesini ziyaret edebilirsiniz.
Temiz içerikli şampuan arayışı içerisindeyseniz yada yeni bir ürün deneyimlemek isterseniz Otacı keratin- argenine şampuan'a mutlaka bir şans verin derim. Kesinlikle denemeye değer.


4 yorum:

  1. güzel bir markadır severim bu şampuanı da deneyeceğim..

    YanıtlaSil
  2. acaba Irmak'ın taranmayan inatçı saçlarına iyi gelir mi ben de deneyeyim sağol canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Irmak'ın saçları eğer çok fazla karışıyorsa tek başına yeterli gelmez diye düşünüyorum. Ama saç bakım kompleksi ile birlikte kullanırsan belki etkili sonuç elde edebilirsin.

      Sil

Post Top Ad

Instagram'da Takip Edin