Hayata dair her şey!

Post Top Ad

BİTENLER #10

Merhaba,

Bugün sizlere haziran ve temmuz aylarında bitirdiğim ürünlerden bahsedeceğim. İçlerinde sadece bu süre içerisinde kullanıp bitirdiğim ürünler de var , bitiş zamanı bu zamana denk gelen ürünlerde.

Bakalım bu ürünler nelermiş....



Dermokil Kuru ciltler için Nemlendirici : Yağlı bir cildim olmasına rağmen cildime ağır gelmeyen bir üründü. Severek kullanıp bitirdim.

Dermokil Yağlı ciltler için maske : Kil maskelerini oldum olası çok sevmişimdir. Dermokil'in bu yağlı ciltlere uygun olan maskesini de çok beğendim.  Büyük boyunu aldım bile.

Cyrene Aloe Vera Yüz Bakım Toniği :  Cyrene markası özellikle temiz içerikli olması sebebiyle çok sevdiğim bir marka. Bu toniği de çok severek kullanıp bitirdim. Ayrıntılı yazısını buradan okuyabilirsiniz. Şuan aynı markanın farklı bir toniğini kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ettiğim bir ürün.



Rexona Men V8 Deodorant: Bir çok bitenler yazımda görmüşsünüzdür. Eşimin çok severek kullandığı deodorantlardan. Yenisi hemen açıldı bile.

Parmex Aseton: Kesinlikle kullandığım en iyi aseton. Yenisi hemen alınacak.

Nivea Sun After Sun Spray: Kokusu çok hoş , orta seviyeli serinletici bir spray. Kısa süreli bir rahatlama hissi sağlıyor.  Yeniden alabilirim.



Nivea Energy Fresh roll-on:  Hem çok sıvı olmasından dolayı hemde yapış yapış bir his bıraktığı için bu ürünü pek beğenmedim. Şuan farklı bir çeşidini kullanıyorum. Bu çeşidini yeniden almam.

Dermokil El Kremi : Kokusuyla, yapısıyla, nemlendirmesi ile oldukça memnun kaldığım bir ürün oldu. Yeniden alıp kullanmaya devam ediyorum.

Beauty Formulas T Bölgesi Burun Bantları :  Siyah kömür özlü olanını ne kadar beğendiysem, normalini( turuncu renkli olanlar) bir o kadar beğenmedim.  Sıradan bir bant gibiydi. Siyah kömür özlü olanın temizleme gücü gerçekten çok güzel. Kullandıktan sonra çıkan sonuca inanamıyorsunuz. Kömür özlü olanı yeniden alırım ama diğerini bir daha alacağımı sanmıyorum.


Listerine Total Care Ağız Bakım Suyu : En sevdiğim ağız bakım suyu markasıdır. Bu çeşidinin diğerlerinden pek bir farkını göremedim. Ama sevdiğim ve beğendiğim bir ürün olduğu için yeniden alınacak.

Colgate Optıc White Diş Macunu : En sevdiğim beyazlatıcı etkili diş macunu .Uzun vadede gerçekten etkili sonucu görmek mümkün. Yeniden alınacak.


Palmolive Aroma Therapy Antistress Duş Jeli : Kokusuyla tam kelimeyle mest oluyurum. Üstelik oldukça da kalıcı bir kokusu var. Şuan farklı bir çeşidini kullanıyorum.

Dermokil 3'lü Etki Şampuan: Bir etkinlikte hediye edilmişti. Pek etkisini göremediğim bir ürün oldu. Ayrıntılı yazısını buradan okuyabilirsiniz. Yeniden alacağımı sanmıyorum.

Alix Natura Care Saç Maskesi : Her ne kadar süresinden dolayı saç maskesi kullanmayı sevmesemde  etkilerinden dolayı kullanmaya gayret ediyorum. Bu maskeyi de severek kullandım. Saçlarım yumuşacık, kolayca taranır bir hal aldı. Elimde farklı markanın ürünleri var onlar bitince belki yeniden alabilirim.

The Body Shop Raspberry Body Scrub: Kokusunu  beğensemde genel olarak pek beğenmedim diyebilirim. Sırdan bir duş jeli gibiydi. İçerisindeki tanecikler küçük ve ince yapılı olduğı için pek peeling niyetine kullanamadım. Yeniden alacağım bir ürün değil.

Golden Rose Wonder Lash 12X Volume Mascara: Uygun fiyatlı güzel bir mascara arayanlara rahatlıkla tavsiye edebileceğim bir mascara. Ama şuan elimde denemek istediğim farklı maskalar olduğu için uzun bir süre yeniden almam.

Estee Lauder Day Wear BB Krem : Ayrıntılı olarak buradan okuyabilirsiniz. Şuan daha hafif yapıda olan bir ürününü kullanıyorum. O bitince yeniden alabilirim.

Kalyon Nail Hardener : Çabuk kırılan tırnaklarımı resmen adam etti diyebilirim. Kesinlikle yine gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir ürün. En yakın zamanda yenisi alınacak.


Benri Pamuklar : Her bitenlerin olmazsa olmazları.

Vıchy Normaderm Hyaluspot: Küçük boy olduğuna bakmayın uzun zamandır kullandığım bir ürün. Mevcut sivilcenizin üzerine sürüyorsunuz ve resmen anında etki ederek sivilcenin büyümesini engelleyerek geçmesini sağlıyor. Kesinlikle büyük boyunu alacağım.

Clinique Turnaround Overnight Krem : Çok farklı bir etkisini görmedim ama nemlendirme etkisi güzel bir üründü. Şuan elimde farklı ürünler olduğu için onlar bitmeden yeniden alacağım bir ürün değil.

Benim bitirdiğim, bitirebildiğim ürünler bu şekilde. Araarında sizlerin kullandığı ürünler var mı? Varsa siz etkilerini nasıl buldunuz? Yorum paylaşırsanız çok sevinirim.

Şimdilik hoşçakalın,
Sevgiyle kalın...


1 yorum:

Post Top Ad

Instagram'da Takip Edin