Hayata dair her şey!

Post Top Ad

RAEN BİTKİSEL ARDIÇ ŞAMPUANI

Merhaba,

Bugün sizlere tamamen şans eseri keşfetmiş olduğum bir üründen bahsetmek istiyorum. Raen markasıyla tanışmam, blogunu ve instagram hesabını severek takip ettiğim sevgili blogkızsalşeyler 'in blogunda yapmış olduğu çekilişi kazanmamla başladı. Ben ve eşim saç dökülme problemi yaşadığımız için Raen Bitkisel Ardıç şampuanını tercih etmiştim.


Raen bitkisel Ardıç şampuanı; Antik dönemlerden bu yana saç ve cilt bakımı sorunlarında kullanılan ve ardıç ağacından elde edilen ardıç katranlı şampuan. Ciltte egzama, kaşıntı ve sivilce; saçlarda kepek ve dökülmeye karşı etkilidir. Yağlı, Sivilceli, Kaşıntılı cilt tiplerine uygundur.

Gerçekten daha ilk kullanımdan itibaren saç derinizdeki değişimi farkedebiliyorsunuz. Ben saçlarımda hem yağlanma, hem dökülme hem de kepek sorunu yaşıyorum. Raen bitkisel Ardıç şampuanı kullanmamla birlikte; saçlarımdaki yağlanma oranı azaldı, kepek sorunu neredeyse tamamen ortadan kalktı, dökülme problemi de ciddi oranda değişiklik göstererek azaldı diyebilirim. Eşiminde saç dökülme problemi olduğu için beraber kullanıyoruz. Bunu gerçekten gönül rahatlığı ile söylüyorum.  Yani markayı övmek için söylemiyorum. Tamamen kullandığım süre zarfındaki doğru bilgilerdir. Tabi bu durum kullanan kişiye göre değişebilir. Yalnız ürünün kokusu biraz ağır. Yani buram buram duman kokuyor. Öyle çiçeksi, meyvemsi hoş kokuları sevenler bu kokudan asla hoşlanmayacaklardır. Ama odunsu kokular seviyorsanız çokta problem yaşamazsanız. Bana ilk başta kokusu (odunsu kokular sevmeme rağmen) çok ağır geldi. Hatta bir daha kullanamayacağım falan dedim ama sonra zamanla alıştım. Birde en son saçımı, kokusunu bastırması için farklı kokular içeren şampuan kullanarak bir nebze olsun kokusunu hafifletebiliyorum. Ama zaten dediğim gibi zamanla alışıyorsunuz. Birde şampuanı kullandıktan sonra mutlaka bir saç kremi kullanmalısınız. Doğal bir ürün olduğu için saçı biraz sertleştiriyor.
Ürün 220 gr' lık ambalajlarda 22 TL gibi bir fiyata satılıyor. Kısa sürede bu kadar etki eden bir ürün olması sebebi ile bence gerçekten fiyatını hakediyor.


Marka hakkında bilgi vermek gerekirse; Raen ürünleri ''el yapımı'' ürünlerdir. Ve ürünlerinin hiç birisi hayvanlar üzerinde test edilmemektedir.  Ayrıca tercih ettikleri tüm hammaddeler, bitki ve meyvelerden elde edilmektedir. Daha detaylı bilgi için Raen ve Lila kutu internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.  Ben elimdeki şampuan bitmeden birde merak ettiğim bergamut şampuanını denemek istiyorum. En kısa sürede siparişimi vericem. %100 tedavi odaklı bu şampuanı kullanmam da vesile oldukları için önce Raen markasına sonrada blogkızsalşeyler'e buradan birkez daha teşekkür etmek isterim.
Bugünlükte benden bu kadar.

Beni sosyal medya hesaplarımdan takibe almak için aşağıda yer alan bağlantılara tıklamanız, blogumu takibe almak içinde yan tarafta yer alan Bu siteye katılın yazan yere tıklamanız yeterli.


Sevgiyle kalın. Hoşçakalın...

5 yorum:

  1. Canım güle güle kullan memnun kalmana çok sevindim aynı şampuanı ben de kullanıyorum memnunum ama dediğin gibi kokusu çok ağır ben hala alışamadım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım. Senin sayende deneme şansım oldu. Tekrar teşekkürler...

      Sil
  2. merhabalar Kızsal şeyler yine harikalar yaratmış beybim:)) bloğunuzu takibe aldım bende beklerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Beauty beybi. Bende takibe aldım sevgiler...

      Sil
    2. Çok sağol tatlım :)

      Sil

Post Top Ad

Instagram'da Takip Edin