Hayata dair her şey!

Post Top Ad

ESSENCE PURESKİN SİVİLCE KARŞITI BB KREM

Merhabalar ;

Bugünkü konumuz  Essence Pureskin serisinden Sivilce karşıtı BB krem.



Essence markasını artık neredeyse hepimiz biliyoruz. Uygun fiyatları ve kalitesiyle  hepimizin gönlüne taht kurdu. Daha öncesinde sadece yurtdışında satışı olan Essence, önce Gratis sayesinde hayatımıza girdi. Artık yavaş yavaş bir çok kozmetik dükkanlarında Essence'nin standlarına rastlayabiliyoruz. Ben bugün sizlere Pureskin serisinden Anti-spot yani sivilce karşıtı BB Krem'den bahsedeceğim. BB kremler fondorenlere kıyasla içerdikleri güneş koruma faktörleri ile bence daha kullanışlı. Çünkü yaz , kış demeden kullandığımız ürünlerde güneşin etkilerine karşı koruyucu özelliklerinin olmasına, kışında cildimizi güneş ışınlarından korumaya devam etmeliyiz. Essence Pureskin serisinden Sivilce karşıtı BB kremin de SPF 10 koruma faktörü bulunmakta. 

Ürünün açıklaması ; Doğal görünümlü renkli kremin clearderm kompleksi ile ikili etkisi var. Kusurlarla etkin ve hızlı bir şekilde savaşırken,  aynı zamanda sivilce ve kızarıklıklara kapatıcılık sağlar. 


  • Kusursuz ve yenilenmiş bir cilt sağlar.
  • Matlaştırır ve nemlendirir.
  • Sivilce ve siyah noktalarla savaşır.

Essence BB kremin içerdiği 10 faktör güneş koruma etkisi kış için uygun seviyede. Akışkan bir yapısı var. Yoğun değil. Kremsi çok hoş bir kokusu var. Kapatıcılığı da eğer çok sorunlu bir cildiniz yoksa yeterli seviyede. Ama cilt lekeleri, sivilce izleri v.s varsa kapatmayabilir. Benim cildimde yaptığı etkiyi sevdim. Çok geç saatlere kadar olmasa da gün boyunca dayandı sayılır, çok fazla ağırlık yapmadı. Cildimde ki sıradan fondotenlerin yapmış olduğu parlamayı yapmadı aksine matlaştırdı. Ve nemlendirdi. Ama çok yağlı bir cildiniz varsa aynı etkiyi göremeyebilirsiniz. Benim için tek negatif yönü tek bir renk seçeneğinin olması. Ama Naturel Beıge rengide ne çok açık nede çok koyu tam orta bir renk. Fiyatıda bence çok uygun. 14.90 TL. Eğer hem sivilcelerinizle savaşan hemde kapatıcılık etkisi yapan bir krem arıyorsanız, eğer ki cildinizde çok problemli değilse bence muhakkak bir şans vermelisiniz.  

Bugünlükte benden bu kadar. Beni sosyal medya hesaplarımdan takip etmek isterseniz aşağıda yer alan bağlantılara tıklamanız yeterli. Ayrıca sağ tarafta bulunan Bu siteye katılın yazan yere tıklayarak ta bloguma üye olup,izlemeye alabilirsiniz. 

Şimdilik hoşçakalın.
Sevgilerimle...

2 yorum:

  1. Essence Pureskin serisinin parlama ve gözenek karşıtı serumunu kullanıyorum memnunum. Bunu da denemek lazım :) Teşekkürler paylaşım için sevgiler ♥

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar,
    Blogunuzu çok beğendim ve sizi takibime aldım. Bende bloguma beklerim.
    Sevgiler,
    http://www.hayatimakyajla.com/

    YanıtlaSil

Post Top Ad

Instagram'da Takip Edin