Hayata dair her şey!

Post Top Ad

PETER THOMAS ROTH MAX SHEER ALL DAY MOISTURE DEFENSE LOTION SPF 30


Merhaba,

Bugün sizlere çok sevdiğim bir marka olan Peter Thomas Roth Max Sheer All Day Moısture Defense SPF 30 losyonundan bahsedicem.


Öncelikle ürünün özelliklerinden bahsedecek olursak;

  • Peter Thomas Roth Max Sheer All Day Moisture Defense Lotion With Spf30 faktörlü güneş koruyuculu nemlendirici losyondur.
  • Çok hafif formüllü, yağsız yapışkan olmayan SPF 30 korumalı bu nemlendirici günlük kullanıma uygundur.
  • Cildi UV ışınlarından korumak üzere formüle edilmiştir.
  • Peter Thomas Roth Max Sheer All Day Moisture Defense Lotion With Spf30, güneşten kaynaklı yaşlılık belirtilerinin giderilmesine yardımcı olur.
  • Cildi nemlendirirken, cildin doğal yapısını korumayı destekler.
  • Peter Thomas Roth Max Sheer All Day Moisture Defense Lotion With Spf30, ince yapısı cilde kolay emilim sağlar.
  • Tüm cilt tipleri için uygundur.
  • Hafif, yağsız formülü ile cilde rahatsızlık hissi vermez.

Benim yorumlarıma gelecek olursak;

Çok hafif formüllü, yağsız, yapışkan olmayan SPF korumalı nemlendirici; günlük kullanıma uygun ultraviyole ışınlardan korumak üzere formüle edilmiş. Kokusu yok. Tüm cilt tipleri , hassas, yağlı ya da akneli olan ciltlerde rahatlıkla kullanabilirler. Hafif formüllü, yağsız ve SPF korumasıyla nemlendirici isteyen herkese uygun. Günlük olarak sabahları temizleme tonik sonrasında kullanılabilir. Cilt tarafından hızlıca emildiği için üzerine makyajınızı rahatlıkla yapabilirsiniz. Şimdiye kadar kullandığım tüm ürünlerinden memnun kaldığım gibi bu ürününden de çok memnun kaldım. Bendeki 30 ML' lik boyu. Amerika'dan kofre set şeklinde almıştım. 50 ML'lik boyu dermokozmetik sitelerinde 250-300 TL arası bir fiyatta. Tabi indirimlerde daha uygun fiyata almak mümkün. Rahatlıkla tavsiye edebileceğim bir ürün. Benim gibi cildiniz çoğu krem sonrası daha da çok yağlanıyorsa bu ürüne mutlaka bakmanızı öneririm.

Sevgiyle kalın, hoşçakalın...


1 yorum:

  1. PTR'ın maskeleri çok hoşuma gidiyor; ama genel olarak ürünlerini pek incelemediğimi fark ettim. Bu ürün de aklımda olsun, yazın özellikle yağlı güneş kremi pek sevdiğim bir şey değil :) Çok sevgiler Nurdan'cım!

    YanıtlaSil

Post Top Ad

Instagram'da Takip Edin