Hayata dair her şey!

Post Top Ad

BİTENLER #24

Herkese merhaba,

Bitenleri yazmayalı yine baya olmuş. Bir türlü vakit ayırıp yazamadım maalesef :(( Çok fazla biten ürünüm var. Yine çöp ev olma yolunda istikrarlı bir şekilde ilerliyorum.Biten çok ürün olduğu için sizleri sıkmamak adına bölerek yazmak istedim.

Fazla lafı uzatmadan hemen ürün yorımlarımı yazmaya başlıyorum. Sizlerinde kullandığı beğendiği ya da beğenmediği ürün varsa yorum yaparsanız çok sevinirim.

Keyifli okumalar:))




Le Petıt Marseıllaıs Vanilya Sütlü Duş Jeli: Bu markanın duş jellerini  genel olarak beğeniyorum. Bu çeşidini de yine çok sevdim. Tekrar alınacak.

Avene Misel Su: Seyahatlerim sırasında kullanıp bitirdim. Çok beğendiğim bir ürün oldu. Elimdeki benzer ürünler bitince kesinlikle büyük boyunu alacağım.

Garnier Saf  & Temiz Arındırıcı Peeling : Çok memnun kaldığım bir ürün değil. Olmasa da olur.

Kiehl's White Eagle Ultimate Tıraş Kremi : Eşimin yorumuyla beğendiği ve sevdiği bir ürün. Genel olarak Kiehl's ürünlerinden memnunuz. :))



Splat White Plus Diş Macunu : Biliyorsunuz Splat benim favori markam. Markanın diş macunlarından bir çoğunu denedim. Genel olarak hepsinden memnun kaldım.

Flore Saloon Pamuklu Çubuk: Sıradan bir kulak çubuğu olur kendisi. Çok ta bir beklentiye gerek yok :))

Yves Rocher Çift Fazlı Makyaj Temizleyici : Bu bitirdiğim kaçıncı şişe bilmiyorum. Çoğu kişi yağlı olduğu düşünüyor ama ben o yağlı histen rahatsız olmuyorum. Kesinlikle favori ürünlerim arasında. Göz makyajını çok iyi çıkartıyor. Yedekte yenisi mevcut.

Kiehl's Mıdnıght Gece Serumu: Yine çok sevdiğim bir ürün. Kullanım sonrası o verdiği yumuşaklık hissi inanılmaz. Farkı gerçekten anlıyorsunuz. Cildiniz ışıl ışıl parlıyor.  Kesinlikle yenisi alınacak.




Loreal True Match Fondoten : Favori fondotenlerimden olur kendisi. Kesinlikle denemenizi öneriyorum. Kapatıcılığı güzel, ciltte çok güzel bütünleşiyor ve mat bitişli. Özellikle yağlı cildi olanlar demenizi öneriyorum.

Cacharel Eden Parfüm : Tam bir kış kokusu. Evet biraz ağır ama inanılmaz kalıcı. Bu bitirdiğim 2. şişe. Tabi ki yeniden alınacak.

Flormar 352 numara oje: Kışın vazgeçilmez renklerinden harika bir bordo.

Pastel Siyah Göz Kalemi : Siyah göz kalemlerini çok seviyorum oldukça da sık kullanıyorum. Pastel'in bu göz kalemi de severek kullandığım bir ürün. Yedekte yenisi mevcut.

Max Factor 20 Lavısh Mauve Allık : Harika bir pembe allık. Çok fazla pembe allık sevmem ama bu renk sevdiğim nadir ürünlerden biri. Küçük olması da bitmesi için çok iyi. Bitmek bilmeyen ürünlerden gerçekten hiç hoşlanmıyorum. Elimde şuanda yeterli sayıda allık olduğu için bir süre yenisi alınamayacak.

Maybelline Volum Express Waterproof Mascara: Suya dayanıklı oluşu sebebiyle , özellikle yazın havuzda denizde tercih ediyorum. Çok fazla bir özelliği yok bende zaten akma yapmadığı için almıştım. Geçen yazdan beri elimde artık atma vakti.

Avon Big & Multiplied Mascara : Detaylı yazısını  buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.

Skjalfandi İzlanda Yosunu Çamur Maske : Bu maskeyi Gratis'ten almıştım. Oldukça umutluydum ama hiç beğenmedim. Yüzüme sürer sürmez yaktı hemen yıkamak zorunda kaldım. Cildim kolay kolay tepki vermez ama bu ürün gerçekten çok kötüydü. Kıpkırmızı bir surata kavuşmak istemiyorsanız kesinlikle almayın.

T Bölgesi Temizleme Bantları : Beauty Formulas kesinlikle hala favorim. Nivea da fena değil :)

Urban Care Extreme Resıst Repaır Şampuan ve Saç kremi : Dene bunu kutumdan çıkmıştı. Saçım uzun olduğu için sadece 1 kere kullanabildim.  O yüzden çok net bir şey söyleyemeyeceğim. Ama kokusu ve verdiği yumuşaklığı sevdim.

Ve tabiki her bitenlerin olmazsa olmazları pamuklar...



Benim bitirdiğim ürünlerin  bir kısmı bu şekilde. Umarım sıkılmadan okumuşsunuzdur. Bir sonraki yazımda görüşmek dileğiyle.

Hoşçakalın.




2 yorum:

  1. Bu ojeleri nasil bitiriyorsunuz yahu :(( @susyoloji ~Meltem

    YanıtlaSil
  2. Yüreğine sağlık güzel bir yazı. Notlarımı aldım1.avene Mişel su
    2.kiehls gece serumu

    YanıtlaSil

Post Top Ad

Instagram'da Takip Edin