Hayata dair her şey!

Post Top Ad

BİTENLER #23

Artık evim çöp eve dönüşmeden bitenleri mi yazmanın zamanı geldi. Birkaç aydır epey bir ürün bitirmişim. Biraz fazla ürün olduğu için 2 part halinde yazsam sanırım daha ,iyi olacak. Hem böylelikle sizde okurken sıkılmazsınız. :))
O zaman bitenler 1.kısım da bakalım hangi ürünler varmış.Keyifli okumalar.







 Loreal Elseve Komple Onarıcı 5 Kepek Karşıtı Şampuan: Saçlarımda zaman zaman kepek sorunu yaşıyorum. Ama Loreal elseve kepek karşıtı şampuan maalesef kepek sorunuma hiç iyi gelmedi. Aksine daha fazla  kaşıntı yaptı.Bir daha alacağım bir ürün değil.

Dalan D'olive Duş Jeli: Benim kullandığım çiçek kokulu olanıydı. Kokusundan pek hoşlanmadım. Ama içeriği temiz oluşunu çok sevdim. Farklı bir çeşidini yeniden alıp denemek istiyorum.

Splat Biocalcium Diş macunu : Splat diş macunlarına bayılıyorum. Her indirimde muhakkak farklı çeşitlerini yedekliyorum. Yedekte yenisi mevcut.

Dove Fine Silk Sıvı El Sabunu :  Kokusunu seviyorum onun dışında ekstra bir özelliği yok.

Green World Bambu Çubuklu Oda Kokusu : Şimdiye kadar kullandığım en iyi koku veren ve kokusuyla rahatsız etmeyen bambu çubuklu oda kokusu. Gerçekten çok beğendim. ve yeniden alacağım.



Yves Rocher Peau Parfaite BB Cream : Yüzünüzde ağırlık yapmayan, kapatıcılığı az bir ürün. Cildinizde güzel bütünleşiyor. Yapısı hafif olması sebebiyle yaz aylarında yeniden tercih edilebilir.

Wet & Wild Coverall Concealer : Ben bu ürünü maalesef sevemedim. Çizgilere dolma yapıyor ve kalıp gibi duruyor. Resmen yüzünüzde ağırlığını hissediyorsunuz.

Maybelline 2 si 1 Arada Göz Makyaj Temizleyicisi :  Çoğu göz makyaj temizleyicileri özellikle gözlerimi yaktıkları için bu konuda biraz seçici davranıyorum. Bu üründe böyle bir sorunla karşılaşmadım. Özelikle göz makyajını güzel temizliyor. Gözlerimde de yanma vs yapmadı. Yeniden alabilirim.

Clinique All About Göz Kremi : Deneme boy bir üründü. Ama baya uzun süre kullandım. Nemlendirmesi normal, kokusuz güzel bir üründü. Büyük boyu alınabilir.

Kalyon Tırnak Güçlendirici : Bitirdiğim kaçıncı şişe gerçekten bilmiyorum. Çok seviyorum. Kesinlikle işe yarıyor. Denemediyseniz gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

Pastel Nude serisi Naked Oje: Çok güzel bir nude tonu. Sürümü kolay ve tek katta bile rengini veriyor. Genel olarak bu seriyi beğendim.

Avon Allık Fırçası : Alalı baya uzun süre olmuştu. Artık kılları dökülmeye başladı. O yüzden vedalaşma zamanı geldi.



Nivea Pure & Natural Roll-on : Başlarda baya iyi anlaşmıştık ama sonra yapısını sevmedim. Çabuk kurumadığı için kıyafetlerde ıslaklık yapmaya başladı. Tekrar alabileceğim bir ürün değil.

Superdrug Asetonsuz Oje Çıkarıcı : Artık her bitenler de görmeye alıştınız. Seviyorum.

MoshosGarden Shea & Vanılla El ve Yüz Kremi : Detaylı yazısını şuraya tıklayarak okuyabilirsiniz. Çok soğuklarda kuruyan cildimi çok iyi nemlendirdi. % 100 doğal bir ürün olduğu için güvenle kullanabilirsiniz. Elimdeki benzer ürünler bitince yeniden alırım..

Dalan D'olive Zeytinyağlı Yoğun Bakım Kremi :  Yapısı oldukça yoğun, nemlendirmesi de gayet başarılı güzel bir krem. Zeytinyağlı oluşunu da sevdim. Elimde çok fazla el kremi olduğu için şuan yeniden alamayacağım.

Bepanthol Cilt Bakım Kremi : Mini boy ürün olması sebebiyle özellikle seyahatlerim sırasında çok işime yarıyor. Kışın özellikle hasta olduğumda silmekten yara olan burun kenarlarına kullandım. Her eve lazım.

Beauty Formulas ve Cettua T bölgesi Burun Bantları : Beauty formulasın siyah burun bantlarını çok beğeniyorum. Kullanım sonrası gerçekten ürünün işe yaradığını anlıyorsunuz.Yeniden alınacak bir ürün.  Cettua T bölgesi bantları ise normal sıradan bir ürün bence. Yeniden alacağımı sanmıyorum.

Çeşitli marka pamuklar ise her bitenlerin olmazsa olmazları.


Bitirdiğim ürünlerin bir kısmı bu şekildeydi. Birkaç ürün projetpan 'a eklediğim ürünlerdi. Düzenli kullanım sonrası ürün bozulmadan bitirebildiğim için seviniyorum. Sizin bu ürünlerden kullandıklarınız varsa yorumlarınızı paylaşırsanız mutlu olurum. Bitenler 2. kısım da görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın.





2 yorum:

  1. splat diş macunları ve maybelline makyaj temizleyicisi benim de favorilerim arasında :)

    YanıtlaSil
  2. Dalan, bepanthene ve dove sıvı sabun benim de bitenlerim arasındaydı:)

    YanıtlaSil

Post Top Ad

Instagram'da Takip Edin