Hayata dair her şey!

Post Top Ad

L'OREAL PARİS GÖZ MAKYAJ TEMİZLEYİCİ

Herkese merhabalar,

Bugün sizlere son zamanlarda oldukça memnun kaldığım bir makyaj temizleyici ürün olan Loreal Paris'in göz makyaj temizleyicisinden bahsetmek istiyorum. 


Aslında daha önce çift fazlı ürünler dışındaki ürünlerin göz makyajını çıkarmada pek başarılı olacaklarını düşünmediğimden şimdiye kadar hep çift fazlı ürünlere yöneldim.Bir çok markanın ürünlerini kullandım. Ancak ya kirpiklerimde dökülme yaptı, ya gözlerimi yaktı yada oldukça yağlı bir his bıraktı.  Loreal Paris'in bu temizleyicisini de gratis alışverişim sırasında indirimde olduğunu görünce denemek istedim. İyiki de ön yargılı davranmayıp denemişim.  L'oreal Paris göz makyaj temizleyici öncelikle çift fazlı bir ürün değil. Yani kullandıktan sonra öyle yağlı bir his bırakmıyor. Ayrıca hem hassas gözlere hem de kontakt lens kullananlara uygun. Kullandığım sürece gözlerimde hiç yanma yapmadı ve kirpiklerimde de dökülme yaşamadım. Misel makyaj temizleme suları gibi dupduru su gibi , ancak göz makyajını çıkarmada oldukça başarılı. Fiyatı da indirim zamanında yakalarsanız 8-9  tl gibi uygun bir fiyata alabiliyorsunuz.  


Tek dezavantajı maalesef içerisinde paraben bulunması.  Paraben içeren ürünler almayı pek tercih etmesem de, ürünü başarılı bulduğum için sanırım yeniden alacağım. Kısacası ben bu ürünü beğendim. 

Siz bu ürünü kullandınız mı? sizin yorumlarınız nelerdir? Yorum olarak paylaşırsanız çok sevinirim.

Şimdilik hoşçakalın.
Sevgiyle kalın...

3 yorum:

  1. malesef benim gözümü yakmıştı loreal o yüzden başka bir markaya geçtim tabi herkeste aynı etki olacak diye bir şey yok. bu arada bloğuma katılırsanız kozmetikpsikolojisi.blogspot.com.tr çok mutlu olurum =)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba canım blog keşif etkinliğinden geliyorum takipteyim:-)bana da beklerim:-)

    YanıtlaSil

Post Top Ad

Instagram'da Takip Edin