Hayata dair her şey!

Post Top Ad

BAYRAM İNDİRİMİNDE YAPTIĞIM KOZMETİK ALIŞVERİŞİ ( Yves Rocher, Kiehl's , Bath & Body Works)

Merhabalar,

Bayram dolayısıyla neredeyse tüm mağazalarda indirim vardı. Bende fırsat bu fırsat dedim, ihtiyacım  olan ve merak ettiğim birkaç ürünü almak istedim.

Yves Rocher'da %50 'ye varan bir indirim vardı. Merak ettiğim sevgili Ümmühan Çelikel'in de şiddetle önerdiği Argan'lı duş yağını  aldım. Tavsiyelere uymak gerek :))

Dünya bahçelerinden roll-on deodorant, alüminyum tuzu ve paraben içermiyor. Temiz içeriği sebebiyle tercih ettiğim bir ürün oldu.

%100 Organik yumuşatıcı vücut peelingi, %99' u doğal içeriklerden oluşan ve paraben içermeyen bu peeling'i de çok merak ediyordum. Hemen kaptım bir tane.



KİEHLS'te tabi ki indirim yoktu ama ne zamandır aklımda olan Clearly Corrective Dark Circle Perfector SPF 30 kremi aldım. Kullanmaya başladıktan sonra ayrıca yorumlayacağım. Yanında da yine merak ettiğim Rare Farth Deep Pore Cleansıng Kil maskesinin ve Ultra Light Daily UV Defense güneş kreminin testerlarını verdiler.



Bath & Body Works 'te 3 al 2 öde kampanyası vardı. Hali hazırda Victoria Secret ürünleri kullanıyorum. Ama birde  Bath & Body Works ürünlerini denemek istedim. Ve hemen sadace yaz için üretilen yazın tropik kokularından seçim yaptım. 2 tane body mist, 1 tane de body scrub aldım. İnşallah memnun kalırım.


Watsons ve Gratis'e bu sefer hiç uğramadım. İndirimler halen devam ediyor. Almak istedikleriniz varsa mutlaka bir göz atın derim. Benim yapmış olduğum kozmetik alışverişi bu şekildeydi. Merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz.

Şimdilik Hoşçakalın.

Sevgiyle kalın...

2 yorum:

Post Top Ad

Instagram'da Takip Edin