Hayata dair her şey!

Post Top Ad

FRESH'N SOFT MAKYAJ TEMİZLEME MENDİLİ


Herkese merhabalar,

Makyaj yapmayı hepimiz çok seviyoruz. Ancak makyajı temizleme aşaması sanırım hepimizin sıkıldığı bir nokta. Özellikle de yorgunsak. Sabah güle oynaya yaptığımız makyajı akşam eve gelince çıkarmak hepimizin ortak sorunu. Biliyorum ki bir çok kişide ama yorgunluktan, ama üşengeçlikten makyajını temizlemeden yatıyor. Bu noktada da maalesef oluşacak sivilceler, tıkanmış gözeneklerle cilt problemlerine davetiye çıkarmış oluyoruz. Cildimiz erkenden yaşlanmaya başlıyor. O yüzden mutlaka ama mutlaka gece yatmadan önce makyajımızı çıkarmalıyız. Bugün sizlere son derece pratik bir ürün olan Fresh'n Soft makyaj temizleme mendilinden bahsetmek istiyorum.



Özellikle yorgun yada makyajınızı çıkartmada üşendiğiniz zamanlarda rahatlıkla kullanabileceğiniz Fresh'n Soft makyaj temizleme mendilleri gerçekten tam bir kurtarıcı diyebilirim. Benim kullanmış olduğum Normal ve Karma ciltler için olanı.
Vitaminler ve extractler ile zenginleştirilmiş formülü sayesinde yüz ve göz makyajını temizlerken kırışıklığın azalmasına yardımcı olur. Cildi besleyip nemlendirirken, ipeksi bir yumuşaklık ve canlılık verir. İçerisinde A, E, F vitaminleri, zeytinyağı,  macademia ve jojaba yağı ve papatya özleri bulunuyor.
Benim kullanım sonrası yorumlarım;
Yüz makyajını temizlemede oldukça başarılı buldum ancak göz makyajında rimel kısmında biraz uğraştırdı diyebilirim. Ve bence biraz daha ıslak olabilirdi. O zaman göz makyajını da daha rahat çıkarabilirdi diye düşünüyorum. Cildimde herhangi bir alerjiye, gözümde de yanmaya sebep olmadı. Ben pratik oluşu sebebiyle sevdim. Tek bir mendil tüm gözünüze ve yüzünüze yetiyor. Paketin içerisinde de 25 adet mendil bulunuyor. Çok hoş soft bir kokusu var. En azından tatil yada seyahatler sırasında bize kolaylık sağlayacağını düşünüyorum.  Benim çekmecemde stoklayacağım ürünler arasına şimdilik girdi.

Siz bu ürünü kullandınız mı? Kullandıysanız sizin yorumlarınız neler? Benimle paylaşırsanız çok sevinirim.

Şimdilik hoşçakalın, sevgiyle kalın...

1 yorum:

Post Top Ad

Instagram'da Takip Edin